Mare parte din cei amendati pentru distrugere in Timisoara, nu sunt din zona

De oarece timp incoace in zona centrala a orasului Timisoara sunt distruse frecvent plantele ornamentale. Cand spun distruse nu ma refer la cateva flori rupte. Nu, unii au purces in a smulge ghivece cu flori si in a le scufunda in Bega. Bega fiind apa care ,, taie” Timisoara in doua. Multi viteji au fost prinsi, exista camera de luat vederi in zona.

Astfel ca baietii de baieti au fost pusi la plata. Dintre cei amendati avem cativa nemti, francezi, ba chiar si englezi, iar plutonul se incheie cu altii de prin Mehedinti. Explicatiile cele mai frecvente suna ceva de genul: ,, am inteles ca asa e traditia si aduce noroc „. Nu stiu cat noroc aduce, nu am auzit ca vreun strain sa castige la loto. Problema e ca obiceiul s-a extins. Nu doar ghivecele cu flori sunt tinta ,, turistilor” ci si decoratiunile din localuri.

Unii s-au apucat sa deguste licheni de pe peretii patiseriei Prospero

In centru Timisoarei exista o patiserie care are un décor din licheni naturali. Problema e ca unor turisti nu le vine a crede ca decorul e natural. Astfel vor sa se convinga ei singuri. De data aceasta nu arunca nimic in raul Bega doar smulg cate o amintire de pe perete, chiar daca exista mesaje scrise in limba engleza si romana care incearca sa ii descurajeze. In zadar insa, nu te poti pune cu turistul curios. Ca doar au ajuns in lumea a treia, iar ei stiu ca aici e permis orice. Pot sa ude si canapeaua ca nimeni nu se supara..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.