zambesc.com RSS Feed

Mai nou poti comanda buletinul de identitate si pe OLX

Vrei o carte de identitate, rapid si ieftin, nume prenume la alegere, nimic mai simplu… Un nene pe Olx promite ca te rezolva rapid cu 999 de lei. Astazi am dat peste un anunt pe Olx care vindea documente replici, cel putin asa suna anuntul. Nu a fost mult timp valabil mesajul, ,, controlorii de la olx ” l-au suspendat. Dar in cele zece minute nu m-ar mira ca individul sa fi ,, agatat” cativa clienti. Ca doritori de permise care nu au fost pe la scoala sunt cu duiumul.


Foto: Captura Olx.ro

Am captat imaginea cu respectivul anunt, cei drept un pic mai tarziu, cand Olx, a ,, inchis ” afacerea. Sincer nu ma mira ca exista astfel de oferte, dar mi se pare extrem de ciudata metoda de promovare. Cu alte cuvinte trebe sa fiu prost rau sa te expui in acest mod. Sa nu mai vorbi de faptul ca apare o carte de identitate ca exemplu cu toate datele la vedere, imaginea pe Olx nu era cenzurata. Sunt curios daca Olx v-a raporta individul, sau daca cineva v-a face ceva in acest sens..Evident ma refer la autoritati.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*