zambesc.com RSS Feed

Soferii care detin braduti si cruciulite vor fi amendati

Gata, fara zorzoane in masina..Nu este o gluma, iar amenda este destul de mare. Daca masina ta este dotata cu bradut parfumat, cruciulite sau alte ,, decoratiuni” in zona oglinzi, risti amenda de pana la 2900 lei. La fel se intampla daca ai ceva lipit pe parbriz sau geamurile laterale. Orice obiect, afis care obtureaza privirea soferului este interzis. Nu obisnuiesc sa imi parfumez masina si nici sa o ,, protejez” cu vreun artefact fabricat in China, dar cred ca o mica industrie o sa intre in faliment.

Este vorba de producatorii de odorizante personalizate. Adica acei braduti parfumati purtatori de reclama. Dar pana la urma e bine, cate sa mai fac si soferii in timp ce conduc ? E suficient ca sunt pe facebook, raspund la telefon si trimit mesaje….De citit reclama de pe bradut chiar nu mai era timp.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*