Maestrul Florin Piersic si maimutele

Nu e vorba de un film nou, desi mi-as fi dorit sa vad un nou film cu Florin Piersic. Dar probabil acest lucru nu se va intampla, cei care ar putea sa faca acest lucru posibil nu cred ca le pasa. In schimb, din cand in cand, apare cate o maimuta, chiar doua pe la un post de radio si face glume de prost gust pe seama unuia dintre cei mai mari actori pe care ii are Romania. In ultimile 4-5 saptamani fara sa vreau am auzit cateva ,, dedicatii ” radio care umpleau de noroi si de alte cele pe Florin Piersic. Nu cred ca merita asa ceva, insa se pare ca unii doar atata pot. Sa nu fiu inteles gresit, inteleg un pamflet, inteleg cand cineva merita asa ceva. Dar nu voi intelege cand un mucos idiot de la un radio national face glume proaste, glume de usa cortului la adresa unui mare actor.

Florin piersic

Coincidenta sau nu, dupa cele doua emisiuni auzite, am ajuns la un spectacol al marelui actor. Dupa spectacol am mers si eu sa iau un autograf pe un afis mai vechi si implicit sa il cunosc pe marele Florin Piersic. Multi spun despre actori ca sunt altfel decat ii vedem pe scena si asta in sens negativ. Despre Florin Piersic nu pot decat sa spun urmatoarele : un om modest, un suflet imens, un actor fantastic. Actorul Florin Piersic paleste in fata omului Florin Piersic, un om deosebit cap, coada. Din cele cateva vorbe schimbate la primirea autografului, mi-am dat seama ca Florin Piersic simte aceste mistouri facute de unii. Si ca aceste lucruri chiar nu trec pe langa omul Florin Piersic fara sa il afecteze.

Pacat ca se intampla acest lucru, nu e omul potrivit pentru asa ceva. Si nu cred ca exista vreun om de radio care sa se ,, ridice” mai sus de calcaiele lu’ Piersic. Daca chiar cineva are nevoie de personaje care trebuie bagate in noroi, gaseste din belsug in parlament, primarie, politie. Sunt unii pe acolo care isi bat joc de noi si chiar ar merita o sapuneala.

One comment

  1. Clasic! Când ești mic și amărât și n-ai nicio șansă să crești și tu în ochii oamenilor cu măcar vreo 0.00001%, atunci spoiești pe alții mai mari! Cine nu poate construi – dărâmă…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.