Autostrada Sibiu a papat din ciolanul cu fasole de la Miercurea Sibiului

Zilele acestea am fost intr-o delegatie, am colindat un pic prin tara. Ieri m-am trezit cu o foame de lup pe cand eram la Brasov, am inceput sa trec in revista unde si ce sa mananc. Instant mi-a venit in minte locatia aflata la cativa kilometri de Sibiu. Mai exact este vorba de restaurantul aflat la iesirea din Miercurea Sibiului, locul unde se serveste cel mai bun ciolan cu fasole. Cam mare distanta si respectiv rabdarea pe care trebuia sa o am, insa mi-am zis ca merita.

miercurea sibiului ciolan cu fasole

Am plecat la drum si cu cat ma apropiam de locatie aveam dubii ca o sa mai servesc ciolan cu fasole, aceasta pentru ca mai toate restaurantele, pensiunile din zona erau pustii, de parca au trecut turci prin zona. Si aceasta din cauza autostrazii Deva – Sibiu care a deviat clientela.

In final ajung la Miercurea Sibiului, restaurantul cu cel mai bun ciolan era functional, cam putina clientela dar era deschis. Comand celebra fasole cu ciolan si muraturi. Cand vine insa ospatarul cu platoul am avut o mica dezamagire, ciolanul era total diferit de ce era pe vremuri. Cu alte cuvinte doar soric si os. M-am uitat in jur farfurile erau aproximativ identice la mai toti clientii.

Nu stiu daca e vorba de un accident, sau pur si simplu a scazut numarul clientilor si astfel s-a recurs la vamuirea ciolanului. Sper sa fie un accident, ar fi pacat sa ,, ingroape ” localul, ciolanul pana la urma in soric si fasole.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.