zambesc.com RSS Feed

La Timisoara firmele cersesc dupa angajati

Nu este nimic exagerat din titlul de mai sus. Mai nou firmele vin la botul calului, pardon al lenesului sa il angajeze. Povestile cu ,,nu am unde sa lucrez” sunt aberatii, job-uri exista si cand spun exista nu ma refer la muncitori necalificati. Firmele angajeaza personal pentru toate nivelurile si nu e vorba de o singura companie.

angajari

Doar ca anumite companii chiar nu au incotro si au iesit in strada, pur si simplu si-au instalat un cort pe trotuar. Poate asa da peste ei vreun lenes care vrea sa se apuce de lucru. Ca cei care vor sa lucreze sigur au aflat de angajare de pe vreun site.

Firma peste care am dat astazi pe strazile din Timisoara este Auchan, dar de cateva zile si Dedeman a apleat la panourile stradele pentru a-si gasi angajati. Imi este extrem de greu acum sa imi inchipui ca in urma cu circa 10 ani trebuia sa dai spaga sa fii angajat intr-o firma mai rasarita. Cei drept in ziua de azi nu prea ai de unde sa alegi angajati, zilele trecute am participat la cateva interviuri in calitate de angajator.

Am selectat doua persoane, una din persoane s-a razgandit dupa 2 zile, motivul: ,, este complicat”. Iar a doua persoana a plecat dupa documentele necesare angajarii si nu s-a mai intors, nici la telefon nu raspunde. Acum sa nu va inchipuiti ca selectam personal pentru misiuni interstelare. E vorba de personal pentru magazin de prezentare, nimic pretentios, studii medii, etc.

Viitorul nu e decat unul singur, dupa marfa din China vom aduce chinezi aici, altfel va trebui sa punem lacat pe Romania.

, ,
5 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 17 iunie, 2015

  Muncitul, locul de munca nu mai e o prioritate pentru multi din noua generație.

 2. TinaC :

  A zis pe data de 18 iunie, 2015

  Pentru că cei care nu lucrează au suficient timp să se plimbe pe străzi.
  Eu întotdeauna când mă uit pe geam de la lucru văd o grămadă de oameni, mașini care circulă … atât de mulți oameni liberi sau atât de mulți oameni care nu lucrează sau lucrează când au chef? Și sunt ore de astea rezonabile, nu matinale și nici înserate. Dar nah, poate s-au gândit și ăștia de la ceva gen Auchan că angajații ideali sunt cei care fac mișcare și cască gura în stânga și dreapta după un job.

 3. dePop :

  A zis pe data de 18 iunie, 2015

  Eu nu inteleg un lucru :

  Din ce traiesc plimbareti fara job ?

 4. TinaC :

  A zis pe data de 18 iunie, 2015

  Eu cred că ăia mai degrabă trăiesc pe seama altora. laughing Altfel nu-mi explic cum ai putea trăi fără venituri dintr-un job..

 5. Marius :

  A zis pe data de 20 iunie, 2015

  Total diferit in orasele moarte. Si avem destule in tara…
  In orasele mari se misca treaba, in clee mai mici… e greu tare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*