Heroes of Might and Magic V – Hammers of Fate

Dupa ce am termina Heroes 5 am trecut la addonul Hammers of Fate, care continua povestea din Heroes 5.
Pe scurt, ce aduce nou acest addon:
A fost adauga noua rasa, dwarves, care foloseste un nou tip de magie denumita rune magic. Ce face aceasta rune magic? Pai, in loc de mana, se folosesc resurse pentru a realiza magia(wood, ore, etc..) Au mai adaugat cateva creaturi neutre: lupi, manticori si de asemenea am descoperit artifacte si cladiri noi. Bine, unele cladiri cu toate ca aratau foarte interesant si aveau nume pompoase nu adaugau mai mult de +1 la defense/attack sau knowledge/mana 🙁 Puteau sa puna si ei macar un +3.

Cel mai interesant lucru mi s-a parut introducerea caravanelor :D/ Asa nu mai trebuia sa umblu pe toata harta pentru a recruta creaturi, la inceput de saptamana le cumparam din castel prin intermediul caravanelor.

Addonul in sine nu e prea lung, are doar 3 campanii, fiecare cu cate 5 misiuni(parca). Iar unele misiuni sunt destul de plictisitoare si constu mai mult in explorarea hartii. Si legat de explorare, daca un erou normal are penalitate pe un teren cu zapada, dwarfii se misca fara nici o problema. Nu stiu la ce s-au gandit producatorii jocului dar eu nu imi imaginez cum un pitic de 1 metru e fericit si se deplaseaza cu viteza prin zapada. ;))

Urmeaza Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East. 8->

2 comments

  1. Eu nu am jucat Heroes of Might and Magic V Hammers of Fate,dar am jucat Tribes of the East,o varianta foarte faina in care este vorba despre orci.
    In aceasta varianta sunt mai mult de 4 campanii,foarte faine,in care tu esti cu orcii si necromancerii,in care trebuiesa te lupti cu:
    Raiul,infernul,necropolisul,academia vrajitorilor,etc.

  2. Da,da,vezi sa nu, aproape ca am trecut-o,iar tu numa sa comentezi.Aproape ca am avut 10K scheleti arcasi in ,,The Will of Asha”,iar tu esti un amator!!!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.