zambesc.com RSS Feed

Dispar pastilele cu vitamine de pe piata ?

E bine stiut faptul ca afacerea cu vitamine e una colosala. Probabil una din cele mai mari si profitabile afaceri la nivel global. Vrei nu vrei, toata lumea te imbie sa iei o vitamina. Ca, cica asa te faci bine indiferent ce ai, iar daca nu ai nimic iei doua vitamine pentru sanatate si altele. iar sfaturi de genul le primiesti de la toata lumea, dar in special de la cei avizati.

Gata, epoca vitaminelor a apus

Nu stiu daca o sa dispara de maine vitaminele din comert, insa specialistii au ajuns la concluzia ca sunt inutile. Ba chiar unele dauneaza sanatatii. Oamenii de stiinta canadieni au efectuat peste 170 de studii clinice privind efectul vitaminelor asupra afectiunilor cardiace sau a accidentului vascular. Efectul vitaminelor fiind nul, in afara de acidul folic care are efect benefic in preventia atacului cerebral, in rest nimic. Ba chiar unele produse au efecte negative asupra organismului.

In concluzie e sanatos fara vitamine sub forma de pastile. Vitaminele sanatoase se pot asimila doar ca urmare a unei diete echilibrate. De preferat din alimente neprocesate, cat mai naturale. Adica slanina, ceapa, usturoi..Ce mai sanatate pur si la indemana oricui.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*