Despre iubire

Azi am de gand sa va povestesc despre ceva foarte frumos: despre iubire. 😡
Dar oare ce inseamna a iubi? Se poate da o definitie generala?
Probabil ca nu. Poti analiza iubirea din anumite aspecte, insa fiecare o traieste altfel. O simte si o exprima in felul lui. Pentru ca fiecare om e unic.

Fiecare om are caracterul sau. Felurite vise si asteptari.
Eu ma simt excelent cand reusesc sa ii fac pe cei din jurul sa se simta bine. Sa ii ajut cum pot. Sa le aduc zambetul pe buze si un strop de fericire.
Iar cand toate acestea se amesteca cu atractia fata de o fata sentimentul este minunat. Este magic.

Unii au incercat sa afle daca iubirea poate fi masurata. Iar raspunsul este evident: nu poate fi masurata. In cel mai bun caz se constata daca exista sau nu exista.
Insa iubirea nu poate fi masurata, ea poate fi doar exprimata. Si fiecare o exprima in felul sau. Unii se manifesta mai evident iar altii sunt putin mai timizi.
Totusi esti constient ca e ceva acolo. Ceva se schimba. Te simti bine, viata capata un nou sens. Si o simti, o simti in tot corpul.

Iar eu o simt din plin.

Spuneti-i soarta, noroc sau cum vreti voi. Pentru ca am intalnit o fata foarte frumoasa. Minunata chiar. Si m-am indragostit. Nebuneste.

Cum era ceva nou pentru mine, ajunsesem intr-un stadiu in care nu mai gandeam coerent. Gandurile imi erau intunecate. Vroiam totul deodata. Si toate sa fie asa cum vreau eu… Deja nu mai eram eu.

Insa viata mi-a oferit o noua sansa.
Si am realizat ca EA e fata ideala: frumoasa, inteligenta, puternica. E tot ceea ce isi poate dori un barbat.
Am realizat ca a iubi inseamna a te gandi la amandoi, nu doar la tine. Am realizat ca uneori e nevoie de anumite „sacrificii” si nu le poti avea toate pe tava. Am realizat ca pe zi ce trece dragostea poate fi din in ce mai frumoasa. Am realizat ca atunci cand esti indragostit viata e mult mai frumoasa. Am realizat ca alaturi de ea imi doresc sa imi petrec restul vietii.

Si mai ales, am realizat ca O IUBESC cu adevarat.

14 comments

  1. pana atunci, andrei, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult, ca asta e singurul lucru care conteaza

  2. Iubirea, un sentiment, o senzatie, un zambet, o privire. A iubi e minunat!

  3. „Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste.” (A.P. Cehov)

  4. Da! E foarte frumos cand un barbat isi recunoaste sentimentele in fata iubitei si nu ii este teama sa-i spuna ca o iubeste. Frumos!

  5. Mai stie cineva ceva despre sfarsitul lumii? Ca mi-e ca iar am fost in pauza de masa cand trebuia sa vina…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.