Cum să îl faci gelos pe fostul prieten

Nu ştii cum să îl faci gelos pe fostul prieten? O idee interesantă a avut următoarea domnişoară.

Dragoste pura

In imagini.

Cred ca sunt blestemat

Pentru ca de fiecare data se intampla la fel. De cate ori cunosc o fata de care imi place, de care ma indragostesc, cu care ajung sa am o relatie mai lunga, mereu se intampla acelasi lucru. La un moment-dat ea se decide ca e mai bine sa ne despartim. Si cam de fiecare data motivul a fost acelasi: „it’s not you, it’s me„.

Pentru fiecare dintre noi exista o jumatate

OARE !? Exista pentru fiecare o jumatate?

Ultima saptamana din viata asta

De putine ori ai sansa sa constientizezi, pe moment, ca o anumita parte a vietii a trecut. Si ca o sa urmeze altceva. Pentru mine, se apropie un moment de genul asta. Si asta e ultima saptamana. O saptamana care cu siguranta nu o sa fie prea usoara.

Gelozie, incredere… iubire

Despre iubire am mai povestit eu. Despre gelozie, mai deloc. Dar niciodata nu e prea tarziu. Asa ca, sa vedem ce e si cu gelozia asta.

Iubire… la iepuri

Pentru ca si la iepuri exista iubire adevarata. Exact ca si la oameni.

Macar cateii ma iubesc

Am in fata blocului un catel. Maidanez. :o3 Si din cand in cand ii mai dau sa manance. Sau cand il vad „vorbesc” cu el. Si a simtit ca ii vreau doar binele.

Despre iubire

Azi am de gand sa va povestesc despre ceva foarte frumos: despre iubire. 😡 Dar oare ce inseamna a iubi? Se poate da o definitie generala? Probabil ca nu. Poti analiza iubirea din anumite aspecte, insa fiecare o traieste altfel. O simte si o exprima in felul lui. Pentru ca fiecare om e unic.

Lacrimile spala durerea

Trec zile. Si iti amintesti cuvintele prostesti pe care le-ai spus sau lucrurile stupide pe care le-ai facut. Dar faptele sunt consumate, nu mai ai cum sa le schimbi. Insa ele se tot aduna, se strang in sufletul tau si te bantuie. Trec saptamani. Iubirea te cuprinde din ce in ce mai mult, dogoarea din sufletul tau e din ce in ce mai intensa. Si esti inconjurat de incertitudini.