Dedeman isi bate joc de clienti

Comertul in Romania a devenit o miriste pe care fiecare comerciant face ce vrea. Mai ales comerciantii mari. Chiar daca suntem in Europa legislatia in ce priveste consumatorul e una de balta, probabil facuta pe genunchi, de vreun distins domn parlamentar in timp ce urmarea un film deocheat.

Acum doua zile am cumparat un hidrofor de la Dedeman, valoare circa 430 lei. Nici cel mai ieftin, dar nici cel mai scump. Ideea era ca imi trebuia urgent intr-o locatie unde apa nu mai curgea. Tot asa urgent am facut rost si de un mester, care s-a apucat de montat. Dupa vreo doua, trei ore de montat si demontat, a venit verdictul…Hidroforul este defect din fabricatie, curge pe unde nu trebuie, o fisura ca urmare a unei slefuiri nepotrivite. In fine, a doua zi ma prezint cu hidroforul inapoi la Dedeman, unde surpriza…. Nu se poate face nimic. Decat nu stiu cand, ca nu e nimeni pe zona de service. Cu alte cuvinte am pierdut o zi, am un hidrofor pe care nu il pot utiliza, am platit un mester montat/demontat si am facut aiurea vreo 30 km…Si tot fara apa am ramas, ba chiar si fara bani. Dar in schimb am o hardughie numita hidrofor de la Dedeman care nu functioneaza.

De ce isi bate joc Dedeman de clienti ?

Raspunsul este unul foarte simplu, pentru ca isi permite si i se permite. Sunt sigur ca o firma mica, un magazin de la coltul strazii ar fi rezolvat o astfel de problema. Iar dincolo de orice regula interna, sa iei banii dar sa nu dai ceea ce ai promis se cheama hotie. Si aceasta oriunde si oricand. Doar in Romania mai pot exista astfel de situatii, un produs nefolosit, defect sa fie refuzat a fi rezolvat rapid. Ci pur si simplu plasat la varianta ,, rezolvam ceva mai incolo, adica ne vedem cand ne intalnim „. Situatia este penbila, si nu ma asteptam ca o firma de acest calibru sa procedeze ca la o taraba cu alba/negra. Un hidrofor nu iti cumperi ca ai un moft, ci chiar ai nevoie. Nu poti sta fara apa 6-7 zile, nu ai ce sa improvizezi, trebuie sa mergi in alta parte si sa iti iei alta hidrofor…

Dar e prea complicat pentru cei de la Dedeman sa inteleaga, sau probabil acesta e scopul..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.