De ce sunt așa de populare jocurile ca la aparate cu fructe?

De ce sunt așa de populare jocurile ca la aparate cu fructe?

De la primele jocuri slot și până astăzi, jocurile cu fructe sunt printre cele mai apreciate. Fie că încerci să joci pentru prima dată, fie ai nostalgia jocurilor favorite de la început, nu ești cu adevărat iubitor de sloturi dacă nu joci jocuri ca la aparate cu fructe.

În cazul în care nu ai mai jucat niciodată sloturi, online poți testa ceea ce te interesează și în varianta demo. Astfel te poți familiariza mai bine cu jocul și trece la următoarea fază, pe bani reali, mult mai experimentat.

Care sunt cele mai populare jocuri cu fructe din acest moment și ce oferă ele?

Fructele au fost printre primele simboluri folosite la aparatele de tip slot machine. Ele au rămas și sunt în continuare prezente în multe dintre jocurile ce pot fi jucate în sălile de aparte sau la sloturi online. Cele mai apreciate sunt jocuri clasice cu fructe precum: Fruit Shop, Seven Fruits, Banana Party, Lucky Hot, Burning Hot, Shining Crown etc.

Primele variante de sloturi cu fructe erau cu 3 role. O dată cu apariția sloturilor video, numărul rolelor a crescut treptat la 4, 5 și chiar 6 role cu 2 până la 7 linii de câștig. În clipa de față cele mai avansate sunt sloturile megaways cu fructe.

Cele mai întâlnite simboluri fructe sunt cele clasice, respectiv cireșele, pepenele verde, strugurele, lămâia, portocala, pruna, mărul, mango, kiwi, ananas, căpșuna, zmeura, afinele etc. În timp grafica și forma de prezentare au evoluat, fiind desenate cu mult mai multe detalii și chiar cu simboluri de sezon.

În ceea ce privește funcțiile disponibile pe sloturile cu fructe avem:

  • Wild, Șapte sau Stea, ce înlocuiește în anumite jocuri simboluri din combinații;
  • Plăți Scatter, ce fac doar plăți;
  • Dublaj, prin care poți miza pe o culoare sau pe un simbol;
  • Rotiri gratuite – ce permit efectuarea unor rotiri premiu simple sau cu multiplicator de câștig.
  • Motor Magaways, așa cum se întâmplă în Fruit Shop Megaways.

De ce sunt jocurile cu fructe atât de populare?

Toate aceste detalii de joc fac ca popularitatea jocurilor ca la aparate să fie în continuă creștere și să rămână printre cele mai apreciate, chiar și atunci când jucătorii au trecut la alt grad de experiență. Sunt mari producători internaționali, precum EGT Interactive, care oferă în permanență jocuri ce includ aceste simboluri, foarte apreciate.

Așadar există în continuare un mare interes atât din partea utilizatorilor, cât și din cea a furnizorilor, pentru a beneficia de sloturi ca la aparate și online cu aceste simboluri. Cele clasice rămân populare printre începători, cele moderne adaugă mereu noi opțiuni și variante de joc, simple sau în combinație cu alte simboluri și speciale, ce corespund exigențelor clienților mai avansați.

Există o multitudine de variante și jocuri, din care toți cei interesați pot alege și pot juca ceva pe gustul lor, atât ca simbol, cât și ca grad de complexitate sau posibilități de câștig.

Nu pierde însă niciodată din vedere că jocurile de noroc sunt doar pentru cei peste 18 ani. Joacă doar pe platforme licențiate și ia în calcul mereu toate riscurile implicate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.