zambesc.com RSS Feed

Coca Cola implineste astazi 133 de ani

Coca Cola cea de toate zilele face astazi 133 de ani. Putin, mult 133 de ani, nu stiu. Insa cu siguranta in ziua de astazi mai toata lumea stie de Coca Cola. Nu conteaza ca stai in Honolulu, sau esti un urs carpatin, chiar si banala rama, toti am dat cel putin o data peste Coca Cola. Acuma unii am savurat, altii am avut contact cu un pet pe care scria Coca Cola.

Ce-i drept Coca Cola are si ea meritele ei. Daca nu exista marketingul din spatele licorii nici Mos Craciun nu ar fi existat, sau poate nu in varianta actuala. Si cand ma gandesc ca zeama noastra de varza e mult mai veche, dar nu a avut sansa lu’ Cola. Ce sa ii faci daca nu te ,, nasti” in tara care trebe. Poti sa ai tu peste 400 de ani, ca tot nu te cunoaste lumea.

La multi ani Coca Cola ! Fara zahar, fara peturi..

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 16 mai, 2019

    Tare comparatia intre zeama de varza si Coca-Cola, dar trebuie sa recunosc ca este adevarat


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*