zambesc.com RSS Feed

Ciocolaterie Timisoara

Cu ceva timp in urma, undeva in trecutul indepartat cand aveam si eu vreo 9-10 ani, am inceput sa imi fac planuri pentru cand voi fi mare. Primul punct din plan suna ceva de genul: ,, Cand voi primi primul salar imi voi cumpara un bax de ciocolata doar pentru mine”….Evident nu s-a intamplat, practic o data cu varsta se schimbau si prioritatile, dorintele. Ieri fiind la o plimbare prin Timisoara am gasit locul ideal de unde sa imi cumpar baxul de ciocolata big grin la care ravneam in copilarie.

E vorba de un magazin plin cu ciocolata, doar ciocolata cat vezi cu ochii si nu orice ciocolata. Un paradis pentru cei pofticiosi, oriunde te intorceai tot peste ciocolata dadeai. E vorba de ciocolataria Schoko Baroque situata peste drum de Hotelul Continental din Timisoara. Mi-a placut foarte mult locatia, dar mai ales prezentarea produselor, fetele de la ciocolaterie au fost extrem de dragute si amabile, m-au lasat sa fac si cateva poze.

Dupa cum se vede si in poze ciocolata se prezinta in toate formele si marimile, produsele sunt in general din import Elvetia, Austria, Belgia, doar bunatati alese. Preturile nu mi se par mari, cred ca oricine isi poate permite un mic rasfat de acest gen, atat cat permite si silueta.

Daca va place ciocolata, sau vreti un cadou deosebit si in acelasi timp dulce, va recomand sa vizitati Schoko Baroque. Sigur veti gasi ceva potrivit.

, , , ,
15 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 15 aprilie, 2013

  wow, arata extraordinar acolo, si eu nu sunt innebunita dupa dulciuri

 2. Daniela :

  A zis pe data de 15 aprilie, 2013

  Unde anume e situat? Cum vii dinstre Bega sau dinspre Traian? Macar un punct mai clar de reper ca e mare Continentalul. big grin

 3. dePop :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Daniela @

  Intre Hotel Continental si magazinul Bega, dar pe partea cealalta a strazii, cum vii de la punctele cardinale spre Continental faci stanga la semafor si imediat pe dreapta este ,,magazinul din poveste” happy

  Din pacate nu prea ,, sare ” in ochi, cred eu ca e prea putin ,, semnalizat”, este un banner sau pancarda pe cladire dar e prea sus, nu e bine pus…. Dar daca cauti, il gasesti.

 4. Daniela :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Buuuuuun. Stiu acum. happy Mersi! Preturi ceva?

 5. dePop :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Personal mi se par ok preturile, acum nu putem compara ciocolata de duzina cu produsele de la Schoko Baroque……E diferenta intre produse si intre preturi, insa ai garantia unui produse de calitate, la un pret bun. Merita sa faci o vizita.

 6. Daniela :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Cu prima ocazie cand ajung in zona, ma duc. happy

 7. Ionut :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  S-au cam inmultit magazinele dedicate ciocolatei ceva mai fine. Eu mai comand online, sunt 2-3 site-uri care comercializeaza ciocolata de calitate mult mai ridicata decat cea din comert.

 8. Roxana :

  A zis pe data de 16 aprilie, 2013

  Un loc unde m-as simti ca in Rai… happy Sa tot fie astfel de locuri dulci!

 9. Ionut :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Ceva de calitate! Eu i-as spune si ghift shop tongue e cam departe pentru mine, insa o sa-l numesc punct turistic cand ajung la timisoara laughing

 10. Sorin V. :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Daca as lucra aici cred ca as ajunge la 100 kg laughing

 11. ionika :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  ..O adevarata bucatica de rai pentru sweets addicteri.

 12. Daniel :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Trebuie sa fie o nebunie…

 13. Catalin :

  A zis pe data de 18 aprilie, 2013

  Rai-ul pe Pamant… Si nu doar pentru cei mici… big grin

 14. Bogdan :

  A zis pe data de 19 aprilie, 2013

  Arata foarte bine. Cred ca o sa ma opresc si eu sa imi cumpar.

 15. Cea mai buna ciocolata din Timisoara | Zambesc :

  A zis pe data de 23 decembrie, 2013

  […] ciocolatei de calitate, este vorba de Schoko Baroque. Am mai vorbit si cu alta ocazie de aceasta ciocolaterie, insa ieri am trecut pe la ei pentru ceva ,,provizii” si nu m-am putut abtine in a nu […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*