zambesc.com RSS Feed

Cine este barbatu lu’ sotia fiului lui Dragnea ?

Zilele trecute a fost lansat un test national. O intrebare adresata poporului roman. Iata si intrebarea: ” bai saracilor stiti cine este barbatu-miu ?”. Duduia s-a ambalat si a cautat un raspuns, dupa ce barbatu-su a luat-o la fuga sa cheme politia pentru ca o persoana i-ar fi transmis un mesaj cu PSD in coada. Ba mai mult duduia vagina, pardon Gina a promis sa striveasca pe cei saraci si impotriva partidului.

Cine e barbatu lu Gina ?

In primul rand este un mare vrajitor, citeste in stele. Exista si dovezi, pai cum altfel si-ar fi vandut toti godacii din ferma cu cateva zile inainte sa se declaneze alerta de pesta porcina.

Mare beneficiar de fonduri, nu e pretentios de unde si cum vin fondurile.

Ce a inventat ?

Mare inventator…

A inventat apa calda si hartia igienica folosita.

De unde vine ?

Pai cum de unde, din Teleorman..Fiul viitorului detinut Dragnea Nicolae Liviu.

Ma intreb cat mai dureaza ? Cand se opreste raia asta ? Chiar nu ii poate opri nimic ?

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 27 septembrie, 2018

    Daca este vrajitor ,inventator stam bine . La curtea regilor au fost de cand lumea au un statut daca in schimb este cel care ragaie ,da cu vant postul e nou . Singuri nu se opresc ii oprim noi adica noi romani .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*