zambesc.com RSS Feed

Cine conduce Ferrari si Lamborghini prin Romania ?

Nu m-am apucat de facut un recesamant al masinilor de lux,insa pare-se ca avem tot mai multe autoturisme Ferrari pe soselele patriei. Chiar daca nu avem sosele si alte cele, avem masini de lux. In aceasta vara am avut surpriza ca intr-un orasel mic din nordul tarii sa dau peste trei exemplare Ferari. Nu, nu erau in trecere, erau inmatriculate la noi si cu proprietari din acea localitate. In fine o ducem bine…

Dilema mea:

De ce in 90% din situatii in masinile de lux cu doua locuri se afla doar barbati ?

Nu stiu daca ati remarcat dar in cele mai multe situatii in masinile sport cu doua locuri rar vedem un barbat si o femeie. Nu stiu care e motivul, in coincidente nu prea cred. Sincer sa fiu nu stiu daca am vazut in Romania vreo femeie in Ferrari sau in Lamborghini. Nu spun ca ar fi o regula, dar cam pe aici suntem. Plus ca mai toti soferii ai unor astfel de masini sunt la superoferta, adica 2 in 1, sau chiar 3 in 1. Cam la fel sunt si pasagerii, zici ca sunt niste suine, scapate de pesta si trecuti de Craciun. Repet mai sunt si exceptii, dar mici, foarte mici.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*