Cine a inventat latratul: omul sau cainele ?

In trecut, sau mai bine spus in perioada cand nu eram prea interesat de ce se intampla in jurul meu, eram convins 100% ca latratul e un mod de comunicare folosit doar de catre caini. De unde au invatat, era o enigma, astazi insa parca as gasi cateva raspunsuri. Cred ca latratul e o caracteristica umana, cainii au invatat de la oameni sa latre. Cand, unde…?..Pai in fiecare zi avem parte de indivizi care latra, in trafic, pe strada, de cele mai multe ori fara rost…..Ceva in genul latrat la luna cand e soare afara.

In ultimul timp numarul celor care latra a crescut fantastic si asta deoarece suntem in campanie electorala. E penibil sa vezi oameni maturi care aparent par normali dar in realitate fac orice pentru a pune mana pe ciolan. Fac pariu ca daca i s-ar cere unui candidat sa se dezbrace si sa se tavaleasca in noroi in schimbul fotoliului pentru care candideaza, ar face-o fara sa clipeasca.

Pana la urma cred ca voi fi nevoit sa imi dresez cainele sa nu raspunda prin latrat, pentru a nu fi confundat cu vreun ceafa groasa din trafic sau mai rau cu un politician….Ca poate asa patrupedul meu ajunge primar fara voie si nu ar fi de dorit, plus ca ii lipseste totusi o calitate sa fie primar, adica sa fie si porc in acelasi timp…..Ceea ce e imposibil pentru un caine, la primarie trebuie sa fii polivalent pentru a fi angajat/votat, adica un porc latrator.

16 comments

  1. Oamenii au depasit demult animalele in manifestare, sunt printre noi multi inculti, cultura nu tine de varsta.

  2. Eu sunt de parere ca omul … Mai nou omul face ca toate animalele:))

  3. pentru suprematie,politicienii isi vand si familia ! Sunt fel de fel de oameni,unele persoane nu au deloc suflet…uneori un animal are mai mult suflet decat unele persoane…

  4. Latram, ne sta in fine. Copiii cand sunt mici, sparg tot, sunt distrugatori, de ce crezi? Instinct.

  5. Eu cred ca omul a provocat cainele sa latre,altfel nu ar fi avut de ce sa latre:D

  6. Foarte tare! Oare ne vor conduce si niste oameni adevarati in viata aceasta?

  7. Clar ca omul…doar cainii invata de la noi, nu invers (desi poate ca multi ar avea ce)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.