zambesc.com RSS Feed

Ce anunturi mai publica romanii

Romanul s-a nascut afacerist si aceasta inainte de-a fi poet, nu sunt vorbe in vant, ci o constatare. E adevarat ca ne urnim mai greu, dar cand ne urnim suntem greu de oprit. Un exemplu sunt site-urile de anunturi, care prin campaniile lor de promovare au reusit sa dea un imbold imaginatiei unor romani.
Vand bara judecatorie
Cu alte cuvinte vindem, cumparam si iarasi vindem. Nu e nimic rau in asta, insa unele produse scoase la vanzare sunt destul de ciudate. Rasfoind un site de anunturi cum este si Mercador.ro, iti dai seama ca unii si-au scos spre vanzare nu doar agoniseala de o viata ci si ceea ce au adunat bunicii si strabunicii lor.

Adica de la linguri vechi de alpaca, la cravata de pioneri si terminand cu niste tricouri si papuci la mana a doua. In fine fiecare vinde ceea ce vrea, astazi insa am dat peste un anunt care mi-a atras atentia si m-a facut sa scriu acest articol. Un domn de prin Bucuresti a postat pe Mercador un anunt prin care vrea sa vanda bara de la judecatorie din sectorul 6.

Anuntul suna ceva in genul :

” Bara judecatoria sectorul 6 a capitalei, este din perioada 1990, cand a fost schimbat mobilierul. Pentru nostalgici.”

Cu alte cuvinte daca va doriti cateva bucati de lemn la care au stat o droaie de infractori acum este momentul. Sau daca cineva dintre voi a stat la bara respectiva si este nostalgic dupa acele vremuri, isi poate cumpara,, bara” la care a stat. Si cand il apuca dorul de stat la bara o poate face din nou, chiar din dormitor.

Ma intreb cat vor costa peste cativa ani pijamalele in care doarme acum Borcea, Meme sau fratii Becali big grin ?

, , , ,
3 Comentarii
 1. Vlad :

  A zis pe data de 4 aprilie, 2014

  Tu stii ce valoare are o astfel de bara? Tu stii cati mafioti, cati hoti, si cati… au stat langa acea bara? Tu stii ca in ziua de azi se vinde orice pe net? Tu stii ca romanul nu e roman pana nu-si vinde si mancarea de pe masa? Tu stii?

 2. alina :

  A zis pe data de 5 aprilie, 2014

  dar oare cum a intrat Vasile in posesia acestei bari?

 3. Ionut :

  A zis pe data de 7 aprilie, 2014

  E super pont pentru cei din Dosarul Transferurilor laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*