De Mircea Badea nu scapi nici la pisoar

Zilele trecute am facut un drum prin tara, undeva inainte de Targu Mures m-am pomenit ca nu receptionez decat doua posturi de radio. Un post in limba maghiara si un post romanesc dar unde trancanea de zor si fara sens Mircea Badea.
WC Mircea Badea
Nu vreau sa ii jignesc fanii, radio ascultatorii, dar emisiunea e una de toata jena. Ai impresia ca Mirciulica este constipat si sta pe tron, iar din cand in cand vorbeste cu cate un retardat si ca un retardat.

Lumea suna si pune intrebari de genul: am cumparat pantaloni de la Dragonul Rosu si s-au rupt, ce sa fac ? Si atunci intervine maestrul Mircea Badea cu sfaturi pretioase: pai ai mancat fasole, blugii nu se poarta dupa o ciorba de fasole, etc. Nu am putut asculta asa ceva, dar neavand alte posturi de radio am lasat radioul sa caute alte frecvente. In fine am ajuns in Targu Mures, m-am oprit la intrare in oras la un Mall, de cum am intrat, parca m-a pocnit cineva in ceafa.

In incinta Mall-ului nu se auzea altceva decat Mirciulica, parca era varianta de nunta, sonor la maxim si cu ecou, ecou..Nu puteai conversa cu nimeni, tot ceea ce auzeai era vocea lu’ Mircea Badea. M-am dus la toaleta, era si cazul dupa 3-4 ore de mers continuu cu masina. Intru la baie unde era o liniste, mai mult decat apasatoare, ajung in fata unui pisoar, cand sa il folosesc dintr-o data aud o voce, a cui credeti ca era ? Evident Mircea Badea, era prezent si la baie. Linistea de care credeam eu ca am dat era doar o mica pauza de tras mucii in sus pe nara de catre Badea.

Am impresia ca responsabili cu sonorizarea de la Mall nu stiu romaneste, de aceea l-au lasat pe Mircea Badea sa vorbeasca, sau poate au alte interese. Vor ca romanii sa ii roage sa schimbe pe un post de radio in limba maghiara, ce mai conteaza daca nu inteleg, scapa de aberatiile lu’ Badea.

3 comments

  1. Candva, mai acum vreo 3-4 ani, Mirciulica avea si emisiuni bune in care comenta stirile si condamna anumite apucaturi ale presei si ale societatii, dupa care pe masura ce i-a crescut audienta si a inceput sa fie solicitat ca si trompeta a Varanului a luat-o din ce in ce mai razna, astazi nu il mai recunosc de loc dar s-a transformat in exact soiul criticat acum cativa ani.

  2. Nu esti singurul care a patit asta…mi se intampla zi de zi, la munca am mai multi colegi care ii asculta dumele cu atata placere incat imi vine sa le arunc tv/radio pe geam. Nu stiu, poate ca sunt eu anti-Badea, insa chiar nu inteleg ce ai avea de invatat ascultandu-l..

  3. Inca are emisiuni bune. isi exprima punctul de vedere liber si corect! tot respectul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.