zambesc.com RSS Feed

Primarul Timisoarei Nicolae Robu demisioneaza si se muta in Africa

Primarul orasului Timisoara Nicolae Robu si-a anuntat astazi demisia. Edilul a tinut o conferinta de presa la primele ore ale diminetii, cu aceasta ocazie a acordat si un interviu in exclusivitate pentru Zambesc.com. Iata si interviul :

Reporter : – De ce v-ati dat demisia ?

Nicolae Robu : – Pai imi plac foarte mult zebrele, asa ca am decis sa plec in Africa. In plus sunt in tratative cu un trib de canibali, au nevoie de un sef, iar eu am un CV beton.
Robu Timisoara
Reporter : – Ce intelegeti prin beton ?

Nicolae Robu : – Pai e simplu, eu in Timisoara am taiat copacii si am turnat beton, deci am un CV beton.

Reporter : – Aa..Daca tot am ajuns la subiectul copaci, de ce ati taiat copacii de prin Timisoara ?

Nicolae Robu : – E simplu, ma bateau.

Reporter : – Cine ? Copacii va bateau ?

Nicolae Robu : – Da, cand eram mic, am tot incasat la poponet pana se rupea nuiaua, aratam ca o zebra, de fapt eu pana la 14 ani am crezut ca sunt zebra, de aia imi plac si zebrele. Dar tot atunci am inceput sa urasc nuiaua si copacii, asa ca am jurat ca atunci cand voi fi mare am sa tai copacii…Sunt fan drujbe si fierastraie, mi-am si tatuat o drujba pe buca dreapta, stati sa va arat…

Reporter : – Nu, nu, eu zic sa revenim la Africa, ce proiecte aveti pentru tribul de canibali ?

Nicolae Robu : – In primul rand vreau sa ii fac vegetarieni, asa voi rezolva practic cea mai mare problema, verdeata este multa..Si tot in primul rand vreau sa le fac metrou, ca asta voiam sa fac la Timisoara, dar nu am gasit intelegere.

Reporter : – Sa ii faceti pe canibali vegetarieni? Uau, mi se pare imposibil.

Nicolae Robu : – Gresit tinere, cu mine va veni si doamna Mirabela Dauer ea va vinde tigai si o sa vedeti cum canibalii vor frige morcovi, vorba doamnei Bahmuteanu: vor canta la doua piane. Voi organiza si o emisiune, se va numi Canibalii au talent, de aceasta se va ocupa Bianca Dragusanu.

Reporter : – Da nu e riscant, poate o mananca canibalii ?

Nicolae Robu : – Nici vorba, nu le place siliconul.

Reporter : – Multumim domnule Robu

Nicolae Robu : – Va rog sa nu imi mai spuneti pe acest nume, canibalii au tinut sa imi schimb numele, de astazi ma numesc Sandy Belle.

Reporter : – Da, multumim, speram sa nu reveniti asupra deciziei, cale batuta si inca o data va multumim ca v-ati facut timp pentru noi intr-o zi asa de speciala cum este 1 aprilie. Drum bun Sandy Belle.

, , , , ,
2 Comentarii
  1. A demisionat primarul din Timisoara ? :

    A zis pe data de 1 aprilie, 2014

    […] Primarul Timisoarei Nicolae Robu demisioneaza si se muta in Africa […]

  2. Ionut :

    A zis pe data de 1 aprilie, 2014

    Stii, e pacat ca e 1 Aprilie, o astfel de stire chiar te bucura, dar nu in astfel de zile.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*