zambesc.com RSS Feed

Ce se mai cere spaga ?

Cand vine vorba de spaga aceasta poate fi clasificata in doua categorii. Prima varianta e cand cineva ofera din propria initiativa cat crede el sau cat a auzit ca se da. Si a doua varianta e atunci cand cineva cere si spune exact ce cantitate si cel mai important ce anume.
cucu
Daca in urma cu ceva timp ne miram ca cineva voia caltabos si carnati, evident pe langa o suma consistenta, astazi am aflat ca o judecatoarea de prin Oradea pe langa o suma de bani si-a dorit un ceas vechi care sa aibe cuc.

Da, nu e nicio gluma, doamna judecator voia sa ii cante cucul la comanda si aceasta indiferent de anotimp. Avand oarece cunostinta in ceea ce priveste ceasurile vechi, ii pot spune doamnei judecator, desi e cam prea tarziu sa ceara un ceas facut in Germania. Ceasurile cu cuc facute prin Romania nu sunt deloc reusite si nu au valoare. Oricum pana la urma probabil doamna judecator va face cucu din celula si nu va avea nevoie de ceas care sa faca cucu.

, , , ,
Un Comentariu
  1. miruna :

    A zis pe data de 31 martie, 2014

    sunt sigura ca batea la din ala din Germania….sigur era la curent cu tendintelelaughing!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*