Gradina Zoologica din Timisoara are program de primarie

In Timisoara e o mare problema cand vine vorba de petrecut timpul in aer liber, totul este extrem de limitat. Avem cateva parcuri, Muzeul Satului si Gradina Zoologica. Astazi fiind frumos afara le-am luat la pas mai pe toate, pe la ora 16:30 am ajuns la intrare in Gradina Zoologica, unde ce sa vezi: circ.
gradina Zologica Timisoara
Nu va ganditi la o reprezentatie cu animalute care fac tumbe, ci un altfel de circ. Portarul de la Gradina Zoologica a pus lacatul la intrare, iar cativa copilasi au inceput sa planga pentru ca nu puteau sa intre la animalute.

Degeaba o bunica incerca sa explice la copilas ca la aceasta Gradina Zoologica nu sunt animale si ca vor merge acasa sa se uite la Animal Planet, copilasii nu intelegeau. Si aceasta pe buna dreptate, de ce sa inchizi Gradina Zoologica la orele 16:30, habar nu am, paznicul dadea din umeri si trimitea pe toti nemultumitii la Primaria Timisoara, ca cica de acolo e ordinul…O fi inebunit lupul de la primarie ?

aurolacul si clovnul

Deci daca vreti sa faceti o iesire in Timisoara, nu prea aveti alternative, eventual Parcul Copiilor, dar aici sa nu va asteptati la ceva deosebit. Un parc si atat, doi colvni, cateva bancute, vreo 4-5 tobogane si alte cateva nimicuri…A, era sa uit, astazi erau si doi aurolaci care se minunau de fetele clovnilor.

In concluzie Parcul Copiilor este un parc oarecare, nu are nimic din ceea ce vedem afara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.