Carrefour Market fura de la clienti

Astazi m-am trezit ca sunt furat de catre cei de la Carrefour. Nu stiu daca tehnica se aplica in toata reteaua de magazine, insa in locatia Carrefour din Timisoara str. Liviu Rebreanu nr. 160 am patit-o astazi. Si probabil nu doar astazi, ca nu obisnuiesc sa fac calcule, merg pe incredere de obicei. Astazi am cumparat cateva produse de la magazinul cu pricina, printre care si un bax de sticle cola. Sticle mici, pret de raft 1,98 lei/ bucata x 6 bucati. Adica un total de 11, 88 lei, doar ca la casa sunt incasat cu 16,75 lei.

Desi pretul unitar pe bon a fost corect, doar la final dadea cu circa 5 lei in plus. Adica nici vorba de gresala, coincidenta si alte cele. Practic pretul era afisat corect in prima coloana, doar la final casa de marcat ,, gresea”. O fi fost obosita, sau cine stie tocmita ca softul care masura noxele pentru volkswagen.

In fine m-am intors sa cer explicatii, dupa oarece asteptarea a venit cineva mai ,, luminat”. Caci cei de la casa nu isi explicau. Nici cucoana ,, luminata” nu avea un raspuns. A scanat produsul, aceasi ,,eroare”. Mi-a dat diferenta de banii inapoi, si a disparut. Nu tu scuze, nimic, s-a evaporat. Zici ca am participat la o sesiune de alba-negra, si a dat politia peste noi, iar participantii au fugit care incotro.

Ma intreb cati dintre clientii Carrefour, au jucat alba-negara, pardon au beneficiat de eroarea softului. Eu cel putin inca de doua ori in ultimile doua saptamanii. Curios e faptul ca softul acesta nu greseste niciodata in defavoarea magazinului. Foarte familist softul acesta, sau poate ,, strangerea ” aceasta de fonduri e o surpriza pentru mai tarziu. Adica acum Carrefour ne ia bani in plus, iar mai incolo cand ne pensionam ni da inapoi cu dobanda. Un fel de pilon de pensii III.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.