Blink Lux, cea mai neserioasa spalatorie auto din Timisoara

Sunt multe spalatorii auto in Timisoara, concurenta mare si cu toate acestea, pe unii ii dor in cot de clienti. Cu alte cuvinte mergi la spalatorie, lasi masina la spalat ti se spune sa revi peste o ora. Iar peste o ora si ceva, masina tot in faza fara dus o gasesti. Doar s-au sinchisit sa o mute un pic mai incolo, probabil ii incomoda. Ii intreb de ce m-au sarit la spalat, iar cucoana imi mai trage si o minciuna ca erau altii inainte, desi era singura masina in asteptare.

In fine nu este prima data cand mi se intampla, culmea e ca tot la spalatoria Blink Lux am mai primit acest ,, premiu ”. Au mai procedat asa si in trecut, e un obicei in a grabi in fata masinile pretenarilor, de parca spalatoria ar fi un club cu circuit inchis. Penibil pana la urma, probabil a fost un ,, premiu” masina mea era clientul cu numarul 100 si urma sa o spele ploaia, doar ca a avut ceva intarziere. Si aceasta din cauza unui nor care s-a imbatat.

In concluzie daca vrei sa iti speli masina, evita spalatoria Blink Lux situata vis-a-vis de cimitirul din Calea Sagului. Cei de la spalatoria Blink Lux sunt foarte ocupati si nu au timp de clienti.

One comment

  1. Cam așa e ,,sistemul” cand afacerea e prost făcută. Mai devreme sau mai târziu nu va mai merge, iar cei care au mică afacere nu vor știi de ce nu le mai merge.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.