Blestemul Coca Cola

Unii nu se pot lasa de bautura, altii de tigari, ba mai sunt unii care nu pot fara manele, eu am alta problema..nu ma pot lasa de Coca Cola. Oricat as incerca nu merge, adica merge dar nu sunt ok, nu ma simt bine, noaptea visez ca fugaresc doze de cola..ca sunt in desert si mor de sete, etc..Eu cred ca Coca Cola a aruncat un blestem asupra mea 😀 , si nu orice blestem ci unul peste puterile lui Harry Poter din toate seriile, mai ceva ca in Stapanul inelelor sau povestea lu’ Zavoranca…. 🙂

Evident solutii ar fi, doar ca nu stiu cate functioneaza, daca am ajuns sa ajustam RCA-ul cu sfintirea masinii cu siguranta biserica ar gasi solutii sa dezlege ,,blesteme coca cola”. Plus ca ar fi altii care ar impulsiona astfel de activitati, Pepsi de exemplu sigur ar sponsoriza biserica daca aceasta s-ar ocupa sa dezlege blestemele, contractele, Coca Cola.

coca cola- 2coca cola -1

Cum ar fi daca am merge la biserica, iar popa ne-ar intreba :

– ce blestem dezlegam cola, fanta, sprait..?
– fanta de lamaie parinte..
– aleluia, aleluia piei doza de cola si fanta….aleluia… 100 lei minim sau cat te lasa sufletul si esti liber fiule….

Deci in curand e posibil sa avem doua produse noi pe piata, unul din partea bisericii, dezlegari blesteme Coca Cola si unul din partea Coca Cola, evident Coca Cola fara blestem sau Coca Cola sfintita. Ambele institutii stau excelent de bine la capitolul marketing, produse noi, astfel incat sigur ar putea face un tandem reusit.

Cat priveste problema mea pana la urma ma descurc eu cumva, mai greu cu cei ca Pepsi, sunt aproape invizibili, dar nu e nimic pierdut ar putea lua lectii de la Zavoranca….Melisa si Vanesa sigur pot dezlega orice farmec, chiar si pe cele de marketing.

6 comments

  1. OK. Înţeleg. Nimeni nu e perfect(ă)… dar a spune că „noaptea visez ca fugaresc doze de cola”… e deja prea mult. Serios. Cu ţigările da… e dependenţă în adevăratul sens al cuvântului. Dar… Cola ?

    Mi-a plăcut modul cel puţin hazliu în care ţi-ai exprimat disperarea… şi ce pot să zic… ? Sunt convinsă că te vei descurca tu cumva.

    Apropo… ieşim la o cola !? 😛

  2. Tocmai ,, trag” dintr-un pahar cu cola…iar cat priveste textul de mai sus..mai facem si haz..uneori chiar de necaz….:) nu trebuie sa iei totul in serios..

    Da..iesim la un cola…

  3. Hai ca nu e chiar asa, e greu cateva zile cu cola, cu fumatul e greu sa te lasi si dupa o luna…doua. Oricum, e treaba psihologica si cat de constient esti ca iti face rau!

  4. Fa un experiment pe propria piele sa vezi cum te lasi de buna voie si nesilit de nimeni ! :)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.