Spam de la Proconsul

Urasc mesajele spam, cu toate astea primesc o droaie in fiecare zi, majoritatea vin de peste mari si tari. Dar din cand in cand mai vine si cate o surpriza, ieri de exemplu am primit un mesaj spam de la formatia Proconsul….nu direct de la vreun membru al grupului, ci de la impresar, in opinia mea tot aia e. Adica impresarul ii reprezinta..deci mesajul e responsabilitatea formatiei Proconsul. Adresa de mail pe care mi-a venit oferta celor de la Proconsul este a firmei, dar asta nu schimba natura mesajului, adica tot spam se numeste.

spam de la Proconsul
Sursa foto : mailul meu

Deci formatia Proconsul ma anunta ca ei sunt cea mai longeviva formatie pop-rock din tara si singura formatie care mi-a trimis mesaje spam asa adaug eu. Ei imi mai spun ca sunt dispusi sa cante in aer liber pentru 3000 de euro, iar daca se doreste pot veni sa lalaie si la un party, doar ca atunci costa mai mult, adica 3800 de euro. De asemenea pe langa onorariu trebuie asigurata cazarea si plata transportului 3 lei/km…Chestia cu 3 lei/km m-a bagat in ceata, nu mai stiam daca e vorba de Taxi sau de Proconsul.

Pana la urma nu ma intereseaza pe mine cu ce vin ei, pot sa vina si cu ocazia, sigur va fi mai ieftin. Ideea e ca spam-ul nu e un lucru bun, indiferent de motivele pe care le are cel care a trimis aceste mesaje. Iar pentru a evita astfel de situatii le propun sa foloseasca alte mijloace de promovare, iata cateva exemple :

– Membrii trupei ar putea sa isi taie pantalonii, cum au facut-o in urma cu ceva timp fetele de la Trident…Astfel si-ar asigura un public nou, adica pensionarele peste 65 de ani…Deci, automat cantari la aziluri, comemorari si alte cele..

– Operatii de schimbare a sexului la toti membrii formatiei, poate asa o sa ii placa si lui Tiriac ceva si ii propulseaza pe piata muzicala din America..sau daca nu, macar cateva cantari gen corul vanatorilor, sigur va fi nevoie cand se vor organiza partidele de executare a mistretilor de plaiurile mioritice…doar ca la varianta a doua fara operatii ca altfel vor speria vanatul…

– Piese in limba aromana, cand iese Gigi sigur va da ceva chefuri.

– Piese patriotice, ii plac la Vadim, dar atentie nu prea are bani, insa poate face lobii.

– O colaborare cu Andra..si astfel Maruta ii va baga la Happy Hour, Serviti va rog, la emisiunea lui Andi Moisescu, ba chiar ii va invita la Master Chef sa le faca cineva de mancare…si asa vor avea promovare…

– Sau o colaborare cu Salam si atunci vor curge banii fara numar, nunti, inmormantari, divorturi, pomeni, nu doar sambata si dumnica, ci non stop….

Cat priveste distribuirea ofertei, fara spam, daca tot se doreste ca tot romanul sa cunoasca preturile la care canta Proconsul, exista alte solutii; incepand de la toaletele publice si terminand cu ambalajele de la salam, shaorma, langosi..toate acestea pot avea inscriptionate pretul si conditiile formatie Proconsul pentru spectacole si respectiv numarul de telefon al impresarului Florin Nedelcu.

3 comments

  1. Sa fiu sincer, chiar nu ma asteptam ca o trupa ca Proconsul sa apeleze la astfel de chestii ­čÖé Se observa foarte clar declinul, nu au mai lansat de multicel o piesa de succes!

  2. Saracie, manager prost, etc…astea sunt lucrurile care duc la asa ceva, nici mie nu imi place cand primesc mesaje spam.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.