Coca Cola ingrasa de doua ori

Probabil ca titlul de mai sus vi se pare un pic exagerat. Ba mai mult unii ar spune ca e un mesaj social care circula prin Somalia. Nu e nici una si nici alta, e pur si simplu o constatare personala. Nu sunt om de stiinta, dar fara sa imi dau seama am facut un mic experiment. Adica am decis sa slabesc circa 7-8 kg, am incercat diverse solutii fara succes. Asta pana am decis sa renunt la litru de Coca Cola, uneori chiar 2 litri consumati in fiecare zi. Rezultatul in 6 saptamani am dat jos 6 kilograme, si aceasta fara sala sau alte artificii.

Cum am ajuns la concluzia ca ne ingrasam de doua ori de la Coca Cola ?

Pai e forte simplu, o data ne ingrasam de la consumul de Coca Cola. Iar in a doua etapa Coca Cola ne stimuleaza pofta de mancare. Cel putin asta se intampla in cazul meu. In acest moment nu am renuntat 100% la cola, mai beau o doza la cateva zile. Rezultatul in zilele respective imi creste fantastic pofta de mancare. Deci gata Coca Cola, trec pe consum de Pepsi….Treaba cu Pepsi era o gluma. Daca vrei sa slabesti apa din belsug si gata.

2 comments

  1. E posibil sa te ingrasi de la consumul de Coca Cola, nu contest, dar trebuie recunoscut faptul ca e si foarte buna buna…la gust!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.