Barbatii sunt mai sensibili decat femeile ?

Nu e vorba de reactia barbatilor la vreun film siropos si nici de o sensibilitate care sa cantareasca in mod pozitiv in dreptul barbatilor. Ieri m-am intalnit cu un prieten mai vechi care mi-a povestit de ce s-a despartit de fosta iubita. Desi nu ma interesa povestea, motivul, acesta mi-a turnat toata istoria. De parca voia sa scape de vreo vina, sa se descarce. Mai pe scurt omul nostru i-a dat papucii femeii de langa el pentru ca aceasta avea hemoroizi. Pentru un adult suna ciudat, ba chiar as spune imatur. Si nu e vorba de un adolescent, persoana in cauza are 30 de ani, relatia nu era una foarte inchegata, aveau si ei 6-7 luni.

Dar totusi, parca in cuplu ( chiar si in cel neoficial ), trebuie sa fim la bine si la greu. Pana la urma e o afectiune, exista medicatie, tratamente hemoroizi. Da, nu este placut sa vorbesti despre asa ceva, dar in acelasi timp nu este o rusine. Nu cred ca intr-o relatie serioasa o astfel de problema poate deveni o bariera de netrecut.

Nu stiu daca e de vina ,, sensibilitatea” sau altceva. As inclina sa cred ca e vorba de altceva, ceva legat mai mult de ,, bibilica”. Probabil si posibilitatea teoretica pentru un barbat de-a gasi pe altcineva ,, perfect”, e un factor. Cu alte cuvinte niste hemoroizi pot face pe unii barbati sa isi schime usor sentimentele. Aceasta versiune ar contrazice titlul de mai sus, probabil versiunea corecta ar fi : ,, Unii barbati nu sunt maturi”.

Daca ar fi sa facem un experiment in care barbatii ar trebui sa alega dintre o femeie frumoasa cu hemoroizi si una mai putin frumoasa fara hemoroizi, sunt sigur ca noua din zece barbati ar alege femeia mai putin frumoasa. Prejudecatile si necunoasterea acestui subiect sunt cele care ,, decid”. Problema hemoroizilor este una tratabila, nu cred ca ar trebui sa sperie pe nimeni, mai ales pe barbati.

Pe de alta parte dupa o astfel de experienta nu m-ar mira daca unii ar aborda o astfel de problema la prima intalnire. Nu stiu cum ar formula intrebarea, dar pe amicul meu care s-a despartit din acest motiv il cred in stare.

Probail ar veni cu o lista de intrebari ceva de genul :

Tu cat stai la toaleta ?
Plangi la toaleta ?
Cand stai pe scaun ai nevoie de colac sau perna ?
Ai cautat vreodata pe google : hemoroizi Proctoline ?

Cum am mai spus, hemoroizii se trateaza, vorbim de o afectiune tratabila. Ba chiar am gasit o clinica care trateaza non chirurgical hemoroizii. Este vorba de Clinica Proctoline. In plus este o afectiune care nu tine cont de genul feminin sau masculin. Oricine poate ajunge sa caute pe net hemoroizi Proctoline. Hemoroizii nu aleg ci ,, lovesc ” la nimereala.

One comment

  1. Daca motivul despărțiri sunt hemoroizii, atunci individul nu e sensibil, ci prostanac 🙂 z

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.