Politia Locala Timisoara isi face datoria

Suna ciudat, dar astazi am suprins si eu Politia Locala in actiune, initial am crezut ca sunt cei de la CSI Miami. Cand colo, Politia Locala Timisoara, si oamenii chiar munceau. Nu e vorba de vreo corectie aplicata vreunui detinator de jeep parcat pe trotuar. Ci pur si simplu, politistele de la Politia Locale inotau intr-o gramada de gunoi abandonat pe o straduta din Timisoara. ,,Scufundarile” nu era facute de placere, politistele cautau informatii care sa le ajute la depistarea celui care si-a expus gunoiul in strada.

politi locala cautand prin gunoi

Nu pot decat sa spun bravo si succes, sunt multe gramezi de gunoi prin Timisoara, probabil nu vor face fata cele doua domnite politiste. Poate nu aceasta este solutia, dar e un inceput. Eu imi aduc aminte ca in urma cu un an am facut reclmatie telefonica la politie cu numarul de masina al celui care a descarcat moloz la marginea padurii ce imprejmuieste Timisoara. Iar cei de la politie m-au trimis la ,, plimbare”, ca nu e de competenta lor, ca cei de la mediu se ocupa, etc.

Cat priveste acele gramezi de gunoi, sau cei care le fac, pana acum din ce am vazut eu sunt facute de romi. In mai toate cartierele unde exista romi exista si astfel de gramezi. Tomberonul e scump, nu e de folos, asa ca e mai lejer sa aruncam gunoiul liber in strada, ca sa se simta si el bine. Nu am nimic cu tiganii, dar doar pe ei i-am vazut facand asta. Probabil de aici si frica unora in a da informatii despre furnizori, astfel politia locala nu are decat o optiune: sa caute informatii in gunoi. Cum majoritatea tiganilor nu sunt scriitori, politia va trebui sa caute mult si bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.