Trei zile norocoase…

Cele trei zile la care fac referire nu au legatura cu norocul, ci mai degraba cu opusul acestuia, desi nu ma consider o persoana ghinionista si nici foarte norocoasa cum este una din cunostintele mele despre care am scris cu ceva timp in urma aici. Dar sa revenim la ultimile trei zile, deci in prima zi, a avut loc un mic furt comis la magazinul de prezentare al firmei unde sunt angajat. Hotii erau niste doamne cu fuste lungi, prejudiciu a fost nesemnificativ, recuperat integral, dar am pierdut aproape 5 ore pe la politie, dand declaratii. Doamnele infractoare nu stiau sa scrie, deci a durat, politia insa a fost operativa…..nota 10.

A doua zi, m-am deplasat la Oradea iar la intoarcere, m-a lasat masina la Chisineu Cris, adica cu vreo 90-95 de km fata de destinatia mea Timisoara. Intarziere 7 ore, sosire cu masina pe platforma..asta e am zis, ….se mai intampla.

A treia zi, adica astazi…………de dimineata taraboi: s-au spart cateva boxe la blocul in care stau, evident si boxa mea, paguba nesemnificativa,…….insa usa sparta, deja e o problema, ca de rest sa lipseasca ceva nu imi dau seama inca. Evident din nou politia, declaratii…dar de data asta fara mine, am lasat vecinii.

Deci sanatosi sa fim ca problemele vin si singure.

6 comments

  1. Sanatatea este cea mai importanta! Aceste mici probleme zilnice dau vietii farmec!

  2. :))))) e bine ca au fost doar 3 zile sa vezi cum e sa incepi si sa termini saptamana cu tot felul e incidente.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.