zambesc.com RSS Feed

Noroc in stare pura

Majoritatea dintre noi ne plangem din cand in cand de faptul ca avem ghinion, si ca nu avem noroc, desi analizand lucrurile de multe ori ne consideram norocosi atunci cand iesim cu bine dintr-o situatie, care de fapt era un ghinion. Norocul pana la urma e ceva relativ pentru majoritatea dintre noi, insa cunosc o persoana care e de-a dreptul norocoasa. E vorba de noroc in starea lui pura, adica castiguri peste castiguri.

Acum sa nu va ganditi la o persoana care figureaza in top 100 cei mai bogati romani. Este vorba de o persoana care participa voluntar sau involuntar la diverse concursuri si din 10 participari castiga de 8 ori, premii mici dar si premii mari. E vorba de diverse produse de uz casnic, biciclete, mobilier, pana la excursii in valoare de mii de euro. Initial nu mi s-a parut ceva iesit din comun pana astazi, cand am aflat ca persoana in cauza a castigat doua bilete la sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal. De fapt o mini excursie de 3 zile in valoare de peste 6000 euro. Premiu este oferit de Coca Cola impreuna cu Lidl cred.

Probabil o sa spuneti ,, e si ce, se intampla’’…dar se intampla foarte des, de 2-3 ori/ luna….Eu zic ca e vorba de noroc, unii au noroc. Sper ca persoana in cauza sa joace si la loto, ca la ruleta nu cred ca o sa doreasca, si sa nu-si fi terminat norocul pe maruntisuri.

, ,
8 Comentarii
 1. Miky :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  Pentru unii poate norocul are alt inteles: sa castige la loto…sa gaseasca o comoara laughing

 2. Silvia :

  A zis pe data de 31 mai, 2012

  unii oameni sunt plini de noroc, s-au nascut sub o stea norocoasa, sau chiar sub o galaxie laughing)

 3. Andreea :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  Pentru mine norocul e pe partea morala..pe partea materiala mi l pot facehappy

 4. Recomandarile zilei: linkuri recomandate! | BlogAwards :

  A zis pe data de 1 iunie, 2012

  […] Noroc in stare pura […]

 5. Ciprian :

  A zis pe data de 2 iunie, 2012

  stii cum este? cum ti-e scris,asa si ai..Daca Dumnezeu vrea ceva,iti da. De la El vin toate,eu nu cred in ‘noroc’sau ‘ghinion’big grin.

 6. Elena :

  A zis pe data de 5 iunie, 2012

  Cum suna asta:”Noroc in stare pura”!!laughing

 7. Andrei :

  A zis pe data de 16 iunie, 2012

  noroc-un idol big grin . Nu exista NOROC si GHINION,toate lucrurile astea sunt inventate de om…

 8. ment :

  A zis pe data de 18 august, 2012

  Ce tare ar fi sa am si eo asa noroc


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*