Noroc in stare pura

Majoritatea dintre noi ne plangem din cand in cand de faptul ca avem ghinion, si ca nu avem noroc, desi analizand lucrurile de multe ori ne consideram norocosi atunci cand iesim cu bine dintr-o situatie, care de fapt era un ghinion. Norocul pana la urma e ceva relativ pentru majoritatea dintre noi, insa cunosc o persoana care e de-a dreptul norocoasa. E vorba de noroc in starea lui pura, adica castiguri peste castiguri.

Acum sa nu va ganditi la o persoana care figureaza in top 100 cei mai bogati romani. Este vorba de o persoana care participa voluntar sau involuntar la diverse concursuri si din 10 participari castiga de 8 ori, premii mici dar si premii mari. E vorba de diverse produse de uz casnic, biciclete, mobilier, pana la excursii in valoare de mii de euro. Initial nu mi s-a parut ceva iesit din comun pana astazi, cand am aflat ca persoana in cauza a castigat doua bilete la sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal. De fapt o mini excursie de 3 zile in valoare de peste 6000 euro. Premiu este oferit de Coca Cola impreuna cu Lidl cred.

Probabil o sa spuneti ,, e si ce, se intampla’’…dar se intampla foarte des, de 2-3 ori/ luna….Eu zic ca e vorba de noroc, unii au noroc. Sper ca persoana in cauza sa joace si la loto, ca la ruleta nu cred ca o sa doreasca, si sa nu-si fi terminat norocul pe maruntisuri.

8 comments

  1. Pentru unii poate norocul are alt inteles: sa castige la loto…sa gaseasca o comoara :))

  2. unii oameni sunt plini de noroc, s-au nascut sub o stea norocoasa, sau chiar sub o galaxie :)))

  3. Pentru mine norocul e pe partea morala..pe partea materiala mi l pot face:)

  4. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate! | BlogAwards
  5. stii cum este? cum ti-e scris,asa si ai..Daca Dumnezeu vrea ceva,iti da. De la El vin toate,eu nu cred in ‘noroc’sau ‘ghinion’:-d.

  6. noroc-un idol :-d . Nu exista NOROC si GHINION,toate lucrurile astea sunt inventate de om…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.