Noroc in stare pura

Majoritatea dintre noi ne plangem din cand in cand de faptul ca avem ghinion, si ca nu avem noroc, desi analizand lucrurile de multe ori ne consideram norocosi atunci cand iesim cu bine dintr-o situatie, care de fapt era un ghinion.

Pentru cine nu a fost atent

La un comentariu de la un cititor. Unii din cei care folosesc raspunusrile de aici sunt printre castigatori concursului de la eMAG.

Trimite-ma la Paris

La KFC au lansat un nou concurs „DUO la Paris”. Interesant jocul de cuvinte, nu? Concursul e relativ simplu. Iti cumperi un DUO Bucket de la ei, faci o poza (cu tot cu mancarea) si apoi te chinui sa aduni cat mai multe voturi. Cine aduna cele mai multe voturi pana la sfarsitul lunii, castiga.

Despre cum organizeaza Nokia concursuri

Pentru cine se plictiseste, o mica povestioara despre cum organizeaza Nokia concursuri. Prin decembrie au avut un concurs la finalul caruia au trebuit sa vina cu raspunsuri oficiale, precizari si scuze. Iar la final s-a tras o concluzie.

Pentru cei care participa la concursuri

De acum exista un loc special unde „sa va desfasurati activitatea”. Un forum. De la ce am plecat, cum s-a ajuns aici si cum va poate ajuta pe voi acest forum.

Pentru cine are chef sa se inscrie intr-un concurs nou

Tocmai am descoperit si eu Fashion Ville. E interesant concusul, defapt jocul pe care trebuie sa il joci pentru a termina cele 50 de nivele. Mergi in parc, te duci la sala de jocuri, mergi la mall sa iti cumperi haine, lucrezi intr-o cladire de birouri ca sa castigi bani, dragutel. Si, la fel ca in puzzle saga, ai o anumita energie. Cand ramai fara energie nu mai poti sa…

Concursuri pentru bloggeri

Tocmai am descoperit un nou site destinat concursurilor pentru bloggeri: Desteptu.