Targul de la Negreni 2012

Cum am spus si cu alte ocazii imi plac foarte mult targurile, mai ales cele in care isi prezinta marfa mestesugarii autentici. Targul de la Negreni este unul dintre cele mai vechi, dar si unul dintre cele mai mari targuri din estul Europei. Inceputurile acestui eveniment sunt datate prin sec al XVIII-lea, evident acum prezentandu-se total diferit, insa este un eveniment care merita pus pe lista ; ,, de vizitat”. Atat vanzatorii cat si cumparatorii care participa la acest eveniment, trec de frontierele Romaniei, ceea ce face ca targul sa fie si mai interesant. Anul acesta targul de toamna de la Negreni va avea loc in perioada 12-14 octombrie, voi fi sigur prezent…cu cort si sac de dormit.

Ce putem gasi la targul de la Negreni:

Intr-un cuvant as spune de toate, adica incepand de la antichitati, ceramica, haine traditionale sau de firma, biciclete, casetofoane, pana la alte lucruri ce se regasesc la targuri. Personal sunt atras de antichitati, ceramica, atmosfera, chiar si peisajul locatiei este unul aparte. Pe langa toate acestea trebuie sa subliniez ca targul se intinde pe cateva hectare, adica este imens, oferta de asemenea bogata.

Daca va plac astfel de evenimente va recomand sa nu ratati acest targ.

9 comments

  1. Se gasesc produse noi, vechi, folosite, nefolosite, folosibile sau total inutile. De la grenade la masini de scris si aparate foto de 100 de ani, gasiti cam de toate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.