Mobila, saltele, decoratiuni – Expozitia BIFE 2015 in imagini

BIFE nu este doar o expozitie oarecare, ci cea mai mare si importanta manifestare de profil din Romania. Cu alte cuvinte cel mai mare targ de mobila, saltele si decoratiuni. Daca nu esti la BIFE nu ,, existi” :). Am fost prezent la ultimele editii, asa ca pot spune ca sunt ,, indreptatit” sa emit cateva pareri :).Targul din acest an a fost un pic peste cele din ultimii ani….

Militia exista – La targul din Ciacova poti vedea Militia in actiune

Pentru cei care nu cunosc imprejurimile Timisoarei, Ciacova este o localitate aflata la circa douazeci si ceva de kilometri. O comunitate interesanta, bine inchegata, cladiri istorice. In cateva cuvinte o locatie pe placul meu. O data pe luna se organizeaza un targ la Ciacova, stiam de targ dar astazi am fost pentru prima data. Sincer, mai mult m-am dus pentru atmosfera acestor targuri, dar si sa cumpar cate ceva direct…

Sissoko Master Chef

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de Sissoko, concurentul de la Master Chef prima editie, care era cat pe ce sa il elimine pe castigatorul editiei, desi initial nimeni nu ii dadea mari sanse, probabil din cauza emotiilor pe care le-a avut in calificari.

Targ Negreni 2013

Pentru cei care nu stiu localitatea Negreni din judetul Cluj gazduieste de peste o suta de ani, chiar aproape 200 de ani cel mai mare targ din tara, dupa unii cel mai mare targ din Estul Europei.

Targ Negreni

In acest an m-am tinut de cuvant, astfel ca am onorat si eu cu prezenta cel mai mare targ din tara, sau poate din Europa de Est dupa cum sustin unii. Localitatea Negreni este situata pe drumul dintre Oradea si Cluj, intr-o zona montana superba.

Noutati din Timisoara

Nu este vorba de ceva spectaculos, nu au venit extraterestrii printre noi, insa s-a intamplat un lucru care merita ,, subliniat”. De ceva timp, duminica pe cunoscuta straduta Alba Iulia din Timisoara, se organizeaza un mic targ in aer liber.

Targul de la Negreni 2012

Cum am spus si cu alte ocazii imi plac foarte mult targurile, mai ales cele in care isi prezinta marfa mestesugarii autentici. Targul de la Negreni este unul dintre cele mai vechi, dar si unul dintre cele mai mari targuri din estul Europei.

Piata de caini Timisoara

Ca mai toate orasele si Timisoara are o piata de caini, sau mai degraba o piata a animalelor de companie. Desi nici cea din urma titulatura nu se potriveste, deoarece piata de caini din Timisoara de ceva vreme si-a diversificat oferta,