zambesc.com RSS Feed

Targul de antichitati de la Negreni

Pentru multa lume Targul de la Negreni, e un targ cu de toate. Insa mare parte din vizitatori vin de la sute de kilometri special pentru antichitati. Adica obiecte vechi, de preferat dinainte de 89. De la obiecte taranesti la cele care poarta pecetea comunista.

In ultimul timp, adica de vreo doi ani incoace preturile la Targul de la Negreni, nu prea sunt de targ. Par mai degraba inspirate din vreun mall bucurestean, sau vreun magazin de pe strada Dorobanti. Nu stiu cauza, o fi crescut valoarea la acareturile romanesti. Sau pentru unii Targul de la Negreni e un fel de Eldorado.

Cu toate acestea locul aduce puhoi, nu neaparat cumparatori, ci pur si simplu lume, lume. Cred ca de fapt multi vin pentru atmosfera, nu neaparat pentru a cumpara ceva. Ce-i drept evenimentul merita. In concluzie daca ai ratat anul acesta, poti vizita Targul de la Negreni 2019. Eu sigur am s-o fac.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*