Sistem de supraveghere video exterior gratis

Nu ofer eu un astfel de sistem, insa cineva ma ,, obliga ” sa imi iau unul si in consecinta o sa fac in asa fel incat sa fie gratis.

Despre ce este vorba :

In urma cu circa un an si ceva am inceput sa primesc foarte multe pliante in cutia postala la o adresa unde nu locuiesc permanent. Pliantele veneau de la aceeasi firma, o societate nebancara cunoscuta, care da credite cu buletinul si alte cele. Pana aici nimic dubios, problema e ca de pe o saptamana pe alta baietii au crescut numarul pliantelor livrate catre mine. Ba mai mult chiar au inceput sa le arunce peste gard, ca doar nu mai incapeau in cutia postala.

Primul val de pliante aruncate peste gard, vreo 50 de bucati. Al doilea val, vreo 100 de bucati. Evident nu am stat cu mainile in san ci am sunat imediat la firma care ma bazaia prin intermediul pliantelor sa iau niste bani de la ei. Am cerut explicatii, au dat din colt in colt, ca nu ei ca altii, poate concurenta. Ca intr-o zi sa ma pomenesc ca in curte a aparut un covor de pliante, probabil o mie de pliante imprastiate daca nu mai mult. Un alt telefon catre camatari, raspunsul acelasi, ca nu ei. In fine m-am hoatarat imi instalez un sistem de supraveghere video exterior, desi nu am nevoie de asa ceva. Singura utilitate a acestei cheltuieli e pentru a dovedi ca firma de imprumuturi, oamenii platiti de ei, ma hartuiesc.

Da, nu este un cuvant exagerat si in consecinta mi se pare normal ca la final ei sa plateasca sistemul de supravghere. Practic ramane la alegerea lor, ne judecam sau imi deconteaza sistemul de supraveghere. Nu o sa iau ceva super scump, la o cautare pe net dupa sisteme de supravghere exterior am si dat peste o oferta. Un DVR plus patru camere analogice de exterior se vand la oferta cu 831 lei, mi se pare rezonabil. Probabil suna exagerat sa ii ceri cuiva sa iti deconteze camerele de supraveghere. Insa cand esti bombardat, hartuit, de 2-3 ori pe luna cu mii de pliante nu ai alta solutie. Iar eu chiar nu am nevoie de sistem de supravghere, dar nu am incotro.

Poate maine, poimanine, ma trezesc ca descarca tirul de pliante la mine in curte si eu nu pot face nimic pentru ca nu am dovezi 🙂 .

2 comments

  1. Eu ii dădeam in judecată, plângere la poliție, fara filmare. Nu merita iertati cămătarii astea.

  2. Este mult mai rentabil sa montezi camere IP de supraveghere, dupa ce preturile pentru ele au marcat scaderi importante. Calitatea imaginii de la de camere video IP este foarte buna, cu mult peste cea oferita de camerele de supraveghere analog.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.