zambesc.com RSS Feed

Atentie la ciocolata Milka – Detinatorii de Milka pot fi uneori in pericol :)

Atentie cand cumparati ciocolata Milka, evitati sa plecati in viteza de la casa de marcat altfel exista riscul ca un handralau sa va placheze ca la rugby.

Aseara am facut cateva cumparaturi la un magazin Auchan, am cumparat mai de toate printre care si niste tablete de ciocolata Milka. Toate bune si frumoase, ajung la casa platesc. Cand sa ies cu caruciorul incepe alarma anti furt de la casa de marcat. Evident m-am panicat, am dat in spate. Imediat a si aparut cineva cu un baston la brau. Probabil daca mai facem doi pasi urma ,, actiunea”. Eu am ramas mut, asteptam sa fiu dus intr-o camera, dezbracat si cautat daca nu cumva am vreo mentosana bagata la ciorap happy. Pana sa ma dezmeticesc eu a venit si salvarea, nu e vorba de vreun autovehicol cu cruce pe el. Ci doamna de la casa i-a explicat mesterului de la interventii ca Milka e de vina.

Adica, desi eu am achitat la casa tabletele de ciocolata Milka, acestea nu se voiau duse din magazin. Ba mai mult daca as fi fost grabit probabil as fi fost imprastiat pe jos de domnul incordat ce tot se plimba lustruind pulanul de la brau. Daca vi se intampla si aveti oarece probleme cu inima va recomand sa ridicati mainile sus si sa va puneti pe burta.

Altfel nu se stie, poate dati peste un nervos care a baut vreo 2 litri de cafea si pana ii explicati, va parcheaza sub caruciorul de cumparaturi happy.

, , ,
2 Comentarii
  1. Daniel :

    A zis pe data de 5 mai, 2015

    Tot nu am inteles, ce avea ciocolata Milka de …piuia? Sistem antifurt, sau ce?

  2. Mircea :

    A zis pe data de 8 mai, 2015

    Si mie mi sa întâmplat sa fluiere anti furtul, din cauza vanzatoarei care nu a dezlipit nu știu ce de pe un parfum. E penibil, jenant cand se întâmpla.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*