Ce lipseşte sistemului de carduri de la RATB

La RATB au fost introduse, de ceva timp, cardurile de călătorie. Iar în curând vor dispărea în totalitate biletele de hârtie. Până aici totul e ok, adică mi se pare un lucru foarte bun cardul având multe avantaje faţă de biletele clasice. :-bd Totuşi lipseşte ceva.

Mi-au raspuns de la RATB

Cand mi-am reinnoit, acum o saptamana si ceva abonamentul la RATB (+ Metrorex), m-am trezit ca mi-au facut alt tip de abonament decat vroiam eu. Chestia e, ca nu doar eu, mai multe persoane s-au trezit in aceasi situatie ca si mine. Curios, m-am interesat printr-un email la RATB.

RATB + Metrorex, rea-vointa, neinformare sau doar prostie

Eu am un card (Activ) pe care am atat abonamentul la RATB cat si cel de la Metrorex. Ambele lunare, cu numar de calatorii nelimitate. Il am de aproape un an si pana acum a costat 75 de lei (50 lei RATB + 25 lei Metrorex) Cum in 2 zile expira aseara m-am dus sa il reinnoiesc. Supriza.

Relatii Publice la RATB

Exista momentan o campanie: RATB si BCR te premiaza in fiecare zi ! De fapt un concurs. Care e destul de simplu. Incarci un card RATB prin ATM-urile de la BCR, online sau prin POS BCR de la anumite centre de reincarcare si intri in tragerea la sorti. Tragere la sorti, zilnica. Daca ai norocul sa castigi premiul, vei primi 12 abonamentele lunare valabile pe toate liniile urbane, pentru un…

Pacaleala de 1 aprilie: nu circula RATB

Cea mai buna pacaleala de 1 aprilie: „Auzi, nu circula azi RATB-ul, sa nu astepti degeaba in statie Da,da, mersi (pe cine crezi tu ca pcalesti, stiu eu ca e pacaleala de 1 aprilie ?) Pe bune, nu e pacaleala, nu glumesc eu cu asa ceva Da,da, multumesc„