zambesc.com RSS Feed

Mi-au raspuns de la RATB

Cand mi-am reinnoit, acum o saptamana si ceva abonamentul la RATB (+ Metrorex), m-am trezit ca mi-au facut alt tip de abonament decat vroiam eu. Chestia e, ca nu doar eu, mai multe persoane s-au trezit in aceasi situatie ca si mine.
Curios, m-am interesat printr-un email la RATB.

Azi, la o saptamana, am primit si raspuns.

Stimate domnule Andrei Dutu

Urmare intrebarii adresate va transmitem ca abonamentul Metrorex – 62 calatorii la tariful de 27 lei in prima etapa se poate procura la Centrele de Emitere si Reincarcare Carduri.

Daca pe cardul Activ personalizat exista abonamentul Metrorex la vechiul tarif reincarcarea noului abonament la tariful de 50 lei – calatorii nelimitate, se poate realiza la oricare din unitatile de vanzare RATB, prin portalul online sau la ATM -uri bancare (lista cu locatiile in care sunt amplasate cele 60 de ATM-uri bancare exista pe site-ul regiei www.ratb.ro).

In speranta ca informatiile transmise va sunt utile, va asiguram de consideratia noastra si va stam la dispozitie in continuare

Concluzia, se poate sa ai atat abonament RATB cat si Metrorex (ambele avand calatorii nelimitate). Total = 100 lei

, ,
Un Comentariu
  1. Mi-au raspuns si de la Metrorex | Zambesc :

    A zis pe data de 5 octombrie, 2010

    […] se poate. Azi Metrorex, ieri RATB, oamenii care lucreaza acolo chiar isi dau interesul sa rezolve sesizarile oamenilor si sa le […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*