Mi-au raspuns si de la Metrorex

Dupe ce l-am scris nelamurirea mea, am primit email si de la Metrorex. Email de la directorul Metrorex, domnul Gheorghe Udriste. :-> Si da, problema e cum am dedus eu. Metrorex are probleme dar se lucreaza pentru a le remedia.

Mi-au raspuns de la RATB

Cand mi-am reinnoit, acum o saptamana si ceva abonamentul la RATB (+ Metrorex), m-am trezit ca mi-au facut alt tip de abonament decat vroiam eu. Chestia e, ca nu doar eu, mai multe persoane s-au trezit in aceasi situatie ca si mine. Curios, m-am interesat printr-un email la RATB.

Deci Metrorex are probleme

Va povesteam de aventurile mele cu abonamentul ratb/metrorex, e se pare ca Metrorex e cel cu probleme mai mari. Azi, prima zi in care am beneficiat de noul abonament cu 62 de calatorii (27 de lei). Problema nu a aparut la utilizarea lui. Nu.

RATB + Metrorex, rea-vointa, neinformare sau doar prostie

Eu am un card (Activ) pe care am atat abonamentul la RATB cat si cel de la Metrorex. Ambele lunare, cu numar de calatorii nelimitate. Il am de aproape un an si pana acum a costat 75 de lei (50 lei RATB + 25 lei Metrorex) Cum in 2 zile expira aseara m-am dus sa il reinnoiesc. Supriza.

Metrorex despagubeste posesorii de abonamente

Tocmai am auzit la EuropaFM: Metrorex despagubeste posesorii de abonamente. Cu impresionanta suma de 80 de bani pentru fiecare zi in care a fost greva. Si nu exista decat o singura conditie: sa prezinti chitanta primita la incarcarea cardului. Chiar testez azi, sa vad daca primesc vreun ban sau despagubirea e doar asa, teoretica. 😀