Metrorex despagubeste posesorii de abonamente

Tocmai am auzit la EuropaFM: Metrorex despagubeste posesorii de abonamente. Cu impresionanta suma de 80 de bani pentru fiecare zi in care a fost greva. Si nu exista decat o singura conditie: sa prezinti chitanta primita la incarcarea cardului.

Chiar testez azi, sa vad daca primesc vreun ban sau despagubirea e doar asa, teoretica. 😀

10 comments

  1. Da, dupa ce iti expira abonamentul, trebuie sa te duci cu el la ei sa iti dea banii. Asa a fost si acum 4 ani la cealalta greva de genul asta. Atunci tin minte ca mi-au dat banii inapoi asa. Si in momentul ala pentru mine orice suma era mai buna decat 0,0 cat mai aveam eu.

    In cazul cardurilor noi nu stiu exact cum se procedeaza.

  2. HAIDETI LA REVOLUTIE ! Duminica mergeti la VOT ! Nu stati in casa in singura zi in care AVETI PUTEREA de a decide in ce directie merge tara in care traiti ! V-ati saturat de scandal si de mentalitati comuniste ? Haideti sa scapam de ei odata pentru totdeauna ! Votati cu omul in care aveti voi incredere, nu tineti cont neaparat de partid si nu va lasati pacaliti de sondajele mincinoase publicate in campania electorala. Nu ii lasati pe altii sa va fure votul si sa decida pentru voi in ce directie mergem. Nu va vindeti votul pentru 3 lei, de care va bucurati o zi, si apoi indurati 5 ani chinurile la care va supun acesti comunisti ! Dati votul celui care credeti voi ca merita. Sa participam cu totii la a face o Romanie mai buna. Totul incepe de la fiecare din voi in parte. Participati si voi la REVOLUTIE !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.