zambesc.com RSS Feed

Poţi face ceva împotriva firmelor mari, gen UPC ?

34 Comentarii

Să vă povestesc o chestie. Vine luna trecută factura de la UPC (scadenţa era pe 30 aprilie). Din diverse motive nu reuşesc să o plătesc decât pe 29 aprilie. Am plătit-o la Banca Transilvania pentru că aia e mai aproape de mine.
Luna asta vine factura nouă. Citeste in continuare…

, ,

De ce imi plac casieriile Orange (de la Orange shop )

9 Comentarii

Pentru ca au o politica de incasare a banilor „flexibila”. Sa va explic.
Sa zicem ca ai o factura de 48,15 lei. Daca te duci la o casierie Orange, de la un Orange shop* iti incaseaza frumos 50 de lei. Nu stai sa te chinui acolo cu „aveti sa imi dati 25 de bani si va dau eu inapoi 1 leu” sau alte tranzactii din acestea.
Pentru ca majoritatea magazinelor (si casieriilor) vor sa le dai banii la fix. Si niciodata nu au sa iti dea rest cum trebuie si asa ori te trezesti ca le lasi mai multi bani (chiar daca e vorba la propriu de cativa bani) ori ca iti dau rest o guma, o bomboana sau mai stiu eu ce obiect.
Nu la Orange. Citeste in continuare…

, ,

Orange, si inca o nelamurire

6 Comentarii

Intru in contul meu, la Orange, sa verific daca s-a inregistrat plata facturii. Pentru ca eu platesc online, Raiffeisen. Si apoi, tot eu trebuie sa trimit confirmarea platii. Bonus, prin telefon, unde confirmarea se realizeza automat, nu se poate. Adica nu se poate daca ai platit online prin Raiffeisen.
Asa ca trebuie sa le trimit email, cu datele tranzactiei. Si la 4-5 zile se confirma plata.
In fine, sa nu deviez de la subiect. Citeste in continuare…

,

Ecologie cu forta ?

4 Comentarii

Acum cateva zile descopar o idee ecologica de la Orange.
Adica ei mi-au trimis un SMS in care eram anuntat ca daca aleg sa primesc factura online primeam un mic bonus.
Dar se pare ca au ales ei direct pentru mine. Citeste in continuare…

, , ,

Vodafone imi face cadouri

6 Comentarii

Si luna aceasta Vodafone s-a gandit sa imi faca cadouri. surprise Daca luna trecuta mi-au gresit factura veti fi surprinsi sa aflati ca la fel se s-a intamplat si luna aceasta. Si mi-au gresit din nou factura. Din nou in favoarea mea. big grin
Mai tragic e faptul ca maine trebuie sa stau iara 30-40 de minute pana ajung sa vorbesc cu cineva de la relatii cu clientii. on the phone Sper insa ca de data asta am mai mult noroc si reusesc sa ii lamuresc ca sistemul lor da rateuri. thumbs down
Nu de alta, dar nu vreau sa ma trezesc ca imi suspenda domeniul doar pentru ca sunt ei incompetenti.

, ,