Incredibil, Vodafone mi-a gresit factura

In general sunt multumit de serviciile de telefonie mobila oferite de Vodafone, insa azi mi-au facut o surpriza. Pentru ca atunci cand m-am uitat pe factura am observat ca au gresit la calcule. Mai interesant e ca au gresit-o in favoarea mea. ;))
Cum e povestea pe scurt: eu am un abonament + extraoptiuni + taxa pentru domeniul moreni.ro (taxa de 2 euro si ceva). Insa azi, pe factura, cand s-au apucat ei sa adune acolo, taxa pentru domeniu au scazut-o din suma totala. ­čÖé Pe romaneste, Vodafone imi platea 2 euro si ceva pentru ca am inregistrat domeniul de la ei. Probabil ca sunt onorati sa ma aibe drept client. ­čśë

Cum in general sunt destul de corect si nu aveam chef sa am probleme mai tarziu am sunat la relatii cu clientii sa rezolv necazul. Pentru ca eu aveam o idee de unde a pornit greseala.
Dupa 10 minute de discutii la relatii cu clientii am rezolvat: individul nu stia ce sa faca, asa ca m-a transferat la serviciul de internet si date. Am avut noroc, am ascultat muzica doar 10 minute si apoi mi-a raspuns alt individ. I-am explicat problema, s-a uitat pe acolo si a dat verdictul: scriptul care genereaza facturile nu prea e coordonat cu scriptul care tine domeniile. Si viitoarea facturare e posibil sa rezolve problema.
Acum astept luna viitoare, sa vedem daca se rezolva sau ma platesc in continuare cei de la Vodafone pentru ca am inregistrat un domeniu de la ei. $-)

Si ca bonus mi-au trimis si un SMS sa ma anunte ca de acum pot sa intru pe hi5 direct de pe telefonul mobil. :-q

5 comments

  1. Eh..in loc sa trimita si ei mesaj ca poti sa intri pe Wikipedia, de exemplu, de pe telefon… Hi5 le trebuie lor. ­čśŤ

  2. Au ales o metoda de marketing foarte interesanta, tinand cont ca toti pustanii din Romania intra pe HI5

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.