zambesc.com RSS Feed

Eu nu citesc bloguri

14 Comentarii

Acum sa nu ma intelegeti gresit. Nu e vorba ca nu citesc bloguri deloc. Nu. shame on you Mai citesc de prin bloguri. Insa nu sunt abonat la nici un blog sa il citesc zilnic. Nu am nici blogroll. Ce citesc, citesc dand click pe diverse linkuri. Citeste in continuare…

, ,

Despre blogroll

1 Comentariu

Ca tot omul care instaleaza wordpress, aveam si eu blogroll. Insa azi am hotarat sa il inchid. Dintr-un motiv simplu: eu nu prea citesc bloguri. Decat daca caut vreo informatie despre un subiect anume sau daca ajung pe bloguri dand click pe diverse linkuri.
Insa nu am anumite bloguri pe care sa le citesc zi de zi, sa le urmaresc. Asa ca blogroll-ul nu isi prea avea rostul si in locul lui a aparut o sectiune intitulata Linkuri Utile unde voi adauga siteuri pe care eu le folosesc mai des si care, cel putin pentru mine, sunt destul de folositoare.

, ,

Orice ajutor va fi rasplatit

19 Comentarii

Am analizat situatia si e greu sa ajung cel mai misto tip din Romania fara ajutor. Asa ca m-am gandit la urmatoarea „afacere” big grinaca doreste cineva sa ma ajute in cursa mea nebuneasca pentru titlul de cel mai misto tip din Romania poate adauga un link de genul:

Iar eu, daca o sa castig, pe toti cei care m-au ajutat ii voi adauga in blogroll.

Nu suna bine afacerea? Nu trebuie sa ai linkul decat pana pe 15 iulie iar apoi poti ajunge (gratis) in blogroll-ul celui mai misto tip din Romania. smug

, , ,