Reguli noi la admitere in scolile de politie ?

Nu vreau sa dau la politie, mi-am ales deja profesia si nici nu cred ca as fi avut sanse sa ma fac politist. Adica bagajul meu de cunostinte depaseste ceea ce se cere pentru admiterea la politie, deci nu aveam sanse sa fiu admis. In aceasta seara am aflat de la stiri ca este posibil ca o conditie obligatorie pana acum la admitere in politie cea de inaltime sa nu mai fie obligatorie.

Aceasta pentru ca s-a facut o plangere pentru discriminare, deci e foarte posibil ca in scurt timp sa vedem pe strada politisti in miniatura. Pe deoparte e un lucru bun, adica toti avem aceleasi drepturi, pe de alta parte multi o sa aibe de pierdut. Ganditi-va daca aceasta regula era valabila in trecut, ar mai fi lalait Copilul Minune..pai nu prea, ar fi fost politist..undeva intr-o intersectie cu un scaun sub picioare ar fi incurcat circulatia. Dar cum nu i s-a dat voie s-a facut cantaret.

Deci ganditi-va bine inainte sa va prezentati la concursul de admitere la scolile de politie, poate totusi vi se potriveste altceva..sau pur si simplu aveti IQ-ul mai mare.

7 comments

  1. Depinde ce intelegi prin ,, normali”…eu zic ca tine mai mult de sistem….individul poate fi modelat..evident prost sau bine.

  2. Ca sa avem politisti normali ar trebui teste mai grele, ca sa poata trece si astia mai destepti… poate asa erai si tu politist acum…

  3. Yamasha@

    Nu se poate..asa e sistemul, in Timisoara dupa schimbarea primarului Politia Rutiera a disparut, e haos in oras.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.