zambesc.com RSS Feed

Ura… pleaca porcii din Romania

Zilele trecute am auzit o stire care m-a bucurat extrem de tare, practic am avut o revelatie..vedeam luminita de la capatul tunelului. Stirea spunea ca occidentalii sunt de acord sa ne preia porcii din 1 ianuarie 2014. Eu deja ma vedeam traind in Romania la fel ca in Germania, Elvetia..pai fara porci, asa am tari si noi, la fel ca elvetieni. Toti ar avea respect, rusine, nimeni nu ar arunca gunoiul pe jos, toti ar fi la lucru, in trafic nimeni nu ar dubla..ce mai cred ca i-am depasi pe occidentali.

Problema e ca m-am bucurat degeaba, occidentalii nu ne vor porcii cu doua picioare, adica pe cei care tot ce ating se transforma in porcarii, ci ei vor porcii cu patru picioare. Adica europenii vor sa mance din ceafa porcului romanesc si nu vor deloc sa aibe de-a face cu obrazul gros al celorlati porci cu doua picioare.

M-am bucurat degeaba, porcii raman in tara, ca doar aici e locul lor, arealul perfect pentru asemenea specimene. Probabil va trebui sa plecam noi restul din aceasta tarisoara….cand ne vom satura de porcarii.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*