Parodontax, pasta de dinti cu gust oribil

Cand ma gandesc la pasta de dinti, automat ma gandesc la ceva usor mentolat, gust placut, etc. Cred ca acesta ar trebui sa fie gustul, nu cred ca cer prea mult. Insa in comert mai sunt si produse care au gust de cacao..ma rog ,, cacao” e o expresie, adica mai avem si pasta de dinti cu gust oribil.
pasta de dinti
De regula nu cumpar eu acest produs asa ca nu prea stiu ce si cum, ma orientez dupa pret, adica un produs cat de cat bunicel. Asa s-a intamplat sa iau o pasta de dinti parodontax cu ambalaj rosu, ma gandesc ca o fi si ceva diferenta din acest punct de vedere. O pasta de dinti cu care eu nu ma pot spala, are un gust oribil si miros la fel, parca ar fi pipi de pisica.

Nu inteleg de ce sa faci o pasta de dinti cu un gust oribil, cand exista atatea produse chimice care pot schimba gustul. Sau poate trebuie folosita pasta de dinti impreuna cu cateva mentosane, guma de mestecat si ceva tic tac. Mai ales ca pasta de dinti cu pricina nu e tocmai ieftina, ba chiar tripla la pret fata de multe alte paste de dinti.

Sau poate aceasta e o metoda de obisnuire a celor care folosesc pasta de dinti, adica dupa x spalari garantam gustul de ,,cacao” in gura.

3 comments

  1. Paradontax este pasta de dinti medicinala! Excelenta pt cei care sufera de afectiuni gingivale! Eu m-am obisnuit cu ea.

  2. Anda@

    Bravo tie, sunt multe produse medicinale care au gustul schimbat pentru a fi mai usor tolerate..nu si Parodontax..de ce ?..nu stiu, dar eu nu il pot folosi, are un gust groaznic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.