Cum poti face parte din Top Forbes 500 miliardari romani ?

Viata este o competitie permanenta, e adevarat ca nu toti alergam in aceasi directie. Insa marea majoritate dintre noi au un tel comun: bani si iar bani. Astfel au aparut si topurile care prezinta cei mai bogati oameni. Astazi am hotarat sa ii ajut si pe altii sa faca parte din acest top, cu alte cuvinte voi explica cum au ajuns unii in Top Forbes, adica cum au ajuns unii din conationalii nostri milionari.

Locul 5 in Top Forbes 500 miliardari romani este ocupat de cea mai bogata romanca, este vorba de Veronica Gusa de Dragan cu o avere de 550 milioane de euro. Cum a facut madam banii acestia?…Foarte simplu. Si tu poti face la fel, pai s-a maritat cu un miliardar, da miliardar….la vremea aceea Iosif Constantin Dragan avea circa un miliard…acum banii sunt ceva mai putini, noroc ca avem scuze cu criza.

Locul 4 in Top Forbes timisorenii fratii Cristescu, au circa 250 de milioane de euro ei zic ca din economii iar dupa, afaceri. Timisorenii zic altceva, banii lu’ tata adunati de pe la studenti, iar dupa bagati incet, incet in cate o fabrica cumparata la 1% din valoare, iar mai tarziu vanduta la fier vechi cu profit de 10000%. Si tu poti sa faci asta, daca tatal tau este profesor universitar…problema e ca nu prea mai sunt fabrici la un leu.

Un alt ocupant Top Forbes este Dan Voiculescu, cu multe milioane, Si tu poti sa ai banii lui. E simplu iti trebuie acces la conturile lu’ Ceausescu…acesta a fost ,, ghinionul” lu’ Voiculescu.

Daca mergem in subsolul clasamentului, undeva pe locul 392 Top Forbes este un timisorean Florentin Banu. Cum a ajuns domnul Banu milionar, foarte simplu si ,, corect”. Si-a luat un asociat cu bani de afara, au facut niste napolitate, Joe se numeau… iar la un moment dat a ramas singurul proprietar peste afacere. Pai e tipic romanesc, cam jumatate din cei care sunt in top aveau candva un strain cu bani care a ramas cu buza umflata. Si tu poti face asta, iti trebuie un fraier cu bani.

Exemplele ar putea continua, sunt extrem de sigur ca mai toti dintre noi daca am fi folosit metodele de mai sus si am fi fost in locul cu pricina am fi fost cel putin ca cei dati exemplu…e adevarat ca totul tine si de stomac, caracter..nu oricine poate calca pe cadavre.

2 comments

  1. Eu tot astept editie de editie sa-i vad pe Basescu si Ponta in top… cum tot omit sa apara ma gandesc ca saracii poate chiar nu au bani… bine ca apar consilierii lor…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.