Care pasta de dinti e mai buna, colgate sau colgate ?

Cand vine vorba de pasta de dinti eu sunt din ce in ce mai confuz. Nu stiu care pasta de dinti e cea mai buna. Daca ar fi sa ma iau dupa reclamele de la tv, atunci e simplu toate sunt bune. Dar cand ajung la raft, alta problema. De exemplu colgate are cel putin zece feluri de pasta de dinti, toate sunt super paste. Pai care e mai buna…

Parodontax, pasta de dinti cu gust oribil

Cand ma gandesc la pasta de dinti, automat ma gandesc la ceva usor mentolat, gust placut, etc. Cred ca acesta ar trebui sa fie gustul, nu cred ca cer prea mult. Insa in comert mai sunt si produse care au gust de cacao..ma rog ,, cacao”

Timisoara e pe primul loc

Timisoara este pe primul loc, nu e vorba de strazi sau realizari ale primarului, ci un merit strict al celor care locuiesc in Timisoara. Timisorenii se afla pe primul loc cand vine vorba de consumul de pasta de dinti si respectiv periute de dinti. Adica noi cei din Timisoara avem gura cea mai curata,

Cat timp ne spalam pe dinti ?

Inca din gradinita am fost instruit ca un periaj dentar trebuie sa dureze intre 3 si 5 minute, ce-i drept nu am cronometrat niciodata aceasta operatiune, ma spal si gata, cam cat cred eu ca trebuie. Astazi am aflat insa ca exista si periaj care dureaza 6 secunde si asta nu e o idee a cuiva neinitiat ci specialistii in domeniu vin cu acest timp foarte scurt.

Cea mai ieftina pasta de dinti

Nu credeam ca exista o pasta de dinti care sa fie la un pret total diferit de restul, adica foarte ieftina. Ceea ce am vazut in magazinul Real Oradea sfideaza orice calcul.

Cea mai buna pasta de dinti

Nu as fi crezut niciodata ca imi voi pune aceasta intrebare si anume care pasta de dinti e cea mai buna ? Intreb pentru ca am intrebat doi stomatologi si am primit raspunsuri diferite.