Reclame radio tampite pe 2014

Astazi mi-am petrecut o mare parte din zi in masina si cum mai nou nu am decat radio, am avut o zi plina de reclame auzite la radio. Ii drept ca din cand in cand reclamele erau si ele intrerupte de cate o piesa muzicala. E cam devreme sa fac un top cu cele mai tampite reclame radio pe 2014, dar pot sa va spun ca materiale pentru facut un top sunt din belsug. Din trei reclame auzite la un post local de radio doua sunt tampenii cap coada, dar mai nou chiar si posturile nationale de radio au inceput sa scoata perle cu duiumul.

Nu o sa insir acum toate reclamele auzite, unele sunt imposibil de reprodus, trebuie auzite. Totusi nu pot sa trec cu vederea doua reclame radio care mi-au atras atentia si nu e vorba de reclame difuzate la un post de radio din vreun sat. Cred ca acestea se difuzeaza la ProFm in toata reteaua.

Mai pe scurt prima reclama are urmatorul mesaj : ,,Ia Bilomag Forte si nu vei rata niciun chef’’. Cu alte cuvinte daca esti student si nu ai timp de invatat pentru ca o tii in chefuri non-stop, ia Bilomag Forte si se rezolva @-)…. Ma intreb daca pastilele sunt colorate in functie de materia pe care vrei sa o stii, adica matematica pastila rosie, chimie pastila galbena….Cred ca de aici i se trage si lu’ Ponta povestea cu plagiatul, a impartit cutia de pastile cu colegii de camera :D.

A doua reclama e pentru un credit, mesajul suna ceva de genul : ,, Vrei o pisica birmaneza pentru bunica, Felexicredit te ajuta”….Deci daca nu va ajung banii de chirie, facturi, mancare, Flexicredit are solutia. O sa va dea ceea ce va lipseste, o pisica birmaneza pe care o veti plati in rate :-c. Ma intreb ce garantii cer, probabil casa bunicii sau a parintilor.

Cele doua reclame par sa ofere tot ceea ce are nevoie fiecare roman, una iti da timp pentru chefuri, iar a doua iti da ceea ce iti lipseste, solutia pentru un viitor perfect : o mieunatoare birmaneza la care sa platesti rate…..Ce mai, povestea vietii in care se regaseste aproape fiecare roman :).

3 comments

  1. Cea mai tare mi se pare reclama tv la tampoane…TE TREEZEESTI PLINA DE ENERGIEEE…ma socheaza, de fiecare data…

  2. Astazi am mai auzit una, e vorba de un dialog intre doi arabi, reclama e la shaorma, se vorbeste cu accent, alea, alea iar in final totul se incheie cu reteta de shaorma originala din Germania.

  3. Nu mai știu nici agențiile ce sa mai scoată, deși in cele mai multe situații totul se face ad-hoc, sa fie acolo.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.